Бивш служебен министър: В момента фронтът в МВР е много оголен

  • 12 януари 2015 14:44

  • 1827
  • 2
Бивш служебен министър: В момента фронтът в МВР е много оголен
© Булфото

Бюджетът на МВР е силно орязан и отново ще бъдем свидетели на недофинансиране на този сектор и второ - останах изненадан неприятно, защото ние говорим много за това колко много хора работят в МВР, а пък нищо не правят, а се оказа, че истината е доста различна.  Последните две-три години са напуснали много хора, не са постъпили достатъчно и в момента фронтът е много оголен, каза в интервю за БНР бившият служебен министър на вътрешните работи ген. Чавдар Червенков по отношение на представената от министър Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. реформа на МВР.

Според него прогнозите на бившия министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, че новата реформа ще предизвика напускането на голяма част от служителите на МВР, са основателни: "Прав е, че в един момент би могло да се създаде известна психоза и настроения за напускане на министерството, което ще усложни още повече нещата".

По отношение на терористичния атентат в Париж и заплахите за България, ген. Червенков заяви: "Ние сме на пътя между Близкия изток и Европа, така че очевидно през териториите на нашата страна минават или се опитват да преминават най-различни елементи, някои от които носители на такива идеи".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1827 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.01.13 | 10:34

2
И да назначат каква полза по селата бият и ограбват старите хора . Единствената цел на полицията е да взима рушвети на пътя но не и да защитава народа а само депутатите!
хари

2015.01.12 | 18:35

1
това е целта и сия джи пи еси по патрулките целта е да се знае коя кола къде е сетите се защо

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини