Веселин Вучков: Не съм в конфликт с военния министър

  • 06 януари 2015 08:08

  • 2996
  • 3
Веселин Вучков: Не съм в конфликт с военния министър
©

МВР трябва да потърси съдействие на други институции в създалата се тежка ситуация, заяви в студиото на сутърешния блок на Нова телевизия министърът на външните работи Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. относно това, че полицаи са командировани на границата ни с Турция заради вълната с бежанците.

Той е категоричен, че не е в конфликт с военния министър по тази тема. Вучков заяви, че полицаите работят в изключително лоши условия по границата ни с Турция. Той отново каза, че те нямат работа там, защото не са обучавани за това и не са учили за справяне с такъв проблем.

Вучков е категоричен, че в борбата с бежанците трябва да се включат военните, докато не се назначат на граждански договор допълнително гранични полицаи. Вътрешният министър съобщи също така, че трябва да бъдат и направени пътища в пограничните райони. Той поясни, че за това ще помогнат Министерство на земеделието и пет общини.

На въпрос дали ще бъдем залети от хиляди бежанци напролет, Вучков отговори, че не може да каже такова нещо.

Относно това къде е Петко Сертов, МВР шефът заяви, че не се занимава с конкретни полицейски операции и поясни, че ако някой иска повече информация по случая да се обърне към главния секретар на МВР или към шефа на СДВР.

Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. коментира случая с укриването на двама от тримата осъдени за убийството на студена Стоян Балтов. Той заяви, че очевидно има проблем относно това, че извършители на престъпления се крият от полицията.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2996 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.01.07 | 16:54

3
Операторите ми изтриха споделените идеи.В тях нямаше нито цинизми,нито обиди.Просто Новини бг са зависими,има цензура и няма свобода на изказванията.
BLACKSAILOR

2015.01.07 | 16:53

2
МВР реши да охранява границата, прибра щатовете на гранични войски, осъществи си съкращенията и изостави границата. Разрушиха заставите и унищожиха надеждните заграждения и сигнално-предупредителни системи. По-късно прибраха остатъците от гражданска отбрана и министерството на бедствията, авариите и катастрофите, с което пак си оправиха съкращенията, но съкратиха хората, които работеха ефективно на терен, а оставиха проститутките на държавна издръжка по топлите канцеларии,Сега търсят войската да им сменя памперсите.Искахте властта ,взехте я.Ама май преядохте с нея. Е за какво е гранична полиция? Когато войската пазеше границите, не ни пращаха в командировка,а живеехме и служехме по чукарите и семействата ни понасяха всички несгоди на службата ни. А сега "Родната полиция ни пази", както пее един известен български певец в химна на полицията.
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.06 | 16:49

1
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви "управлява"! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини