Вучков за екшъна в Горна баня: Операцията беше успешна за разлика от предишната

  • 23 януари 2015 10:41

  • 1694
  • 6
Вучков за екшъна в Горна баня: Операцията беше успешна за разлика от предишната
© Булфото

Министърът на вътрешните работи Веселин Вучков  дойде в парламента за предстоящия контрол. В кулоарите на НС той заяви, че операцията в столичния квартал Горна баня е водена от СДВР, предаде репортер на novini.bg.

"Лицето е с психични отклонения, притежава незаконно оръжие", заяви министър Вучков. Той съобщи, че е издал нареждане да се използва оръжие в краен случай. Няколко полицая, участвали в операцията, са ранени съвсем леко, информира МВР шефът.

Макар че това е втори случай, при който полицай да се изправя срещу психично болен с оръжие, Вучков не смята, че в Закона за МВР трябва да има промени. По думите му, може би такива трябва да бъдат направени в Закон към МЗ. "Такива хора трябва да бъдат държани в необходимите лечебни заведения", добави той.

Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. е доволен от развръзката на операцията. "Тя беше успешна, за разлика от предишната", каза той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1694 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.01.23 | 18:37

6
Тъпанар ! Двата случая са коренно различни,бунак комсомолски !

2015.01.23 | 18:37

5
важното е,че няма жертви,останалото не е толкова важно.

2015.01.23 | 18:37

4
КОЛКО СИ ПРОСТ ВУЧКОВ , КРЕТЕН С КРЕТЕНА ТИ , НЯМА ПОЛИЦАЙ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ,КОЙТО ДА ИСКА ДА СИ ТИ МИНИСТЪР , КРЕТЕН !
trrrrr

2015.01.23 | 18:37

3
Охооо хооооо, Браво Вучков, хубаво им го начука на комунетата !
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.01.23 | 18:37

2
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ?Нима забравихте за Костинброд, който се оказа прах на хората в очите? Нима забравихте че Разговора на Борисов със Танов не излезе това за което комунистите претендираха че е? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ

2015.01.23 | 18:06

1
Какво толкова имало болен с развалена въздушна пушка за врабчета ,по покрива скачало та се олицетворява с успешна операция .Разбирам ,операция да уловиш бандитите на КТБ ,брендо ,Бисеров и мн. мн.др.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини