Сидеров: Борисов и ГЕРБ отново доказаха лицемерието си (обновена+видео)

  • 03 декември 2014 09:53

  • 8301
  • 101
Сидеров: Борисов и ГЕРБ отново доказаха лицемерието си (обновена+видео)
© Булфото

"Атака" никога не е подписвала документ за спирането на "Южен поток".

Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа по време на днешните дебати в НС за "Южен поток". Той коментира думите на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, подкрепяно от БСП, ДПС и "Атака" е спряло проекта. Имаше натиск върху колониалната държава България от страна на еврокомисар и американски сенатори. Те заявиха, че никакъв "Южен поток" няма да се строи, ако Москва не признае украинската хунта. Орешарски се подаде на натиска, каза още Сидеров.

Ние никога не сме заявявали, че "Южен поток" не трябва да се строи. От нестроителството на този проект печели само Турция. Една друга коалиция, която сега отново е във властта, настоява за спирането на "Южен поток". По тяхно време беше спрян и един друг енергиен проект, от който сега пак печели Турция. Премиерът призова да излезем с обща позиция пред Брюксел. Моят съвет към министър-председателя е този път да не бъдем послушни и да се опълчим. Нека да строим "Южен поток", завърши Сидеров.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа коментира неприемането на декларацията за "Южен поток" в пленарна зала, предаде репортер на Novini.bg. Той заяви: "Още един път Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ с гласуването „въздържал се“ доказаха едно лицемерие. Сутринта Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г дойде в пленарна зала, за да търси подкрепа по един толкова важен въпрос и ние, макар че сме опозиция, решихме да подкрепим тази декларация, тъй като изграждането на Южен поток е важно за България", каза Сидеров.

"Аз искам "Южен поток" да стане. Тези разигравания в зала са безотговорни. Това не е държавническо поведение", допълни лидерът на "Атака". "Ние сме жертва в една война, водена между САЩ и Русия. Не може американски посланици да определят как България ще участва в изграждането на Южен поток. Ние подкрепихме тази декларация, за да отиде министър-председателя в Брюксел упълномощен и да има единна позиция. Сега няма такава декларация и как той ще се яви в Брюксел", запита Сидеров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
8301 101

Свързани новини

Коментари 101

Добави коментар
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.06.04 | 09:58

100
ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ АТАКА Е ПРОЕКТ НА ДПС Ако не вярвате потърсете в Google ''До г-н Председателя на ЦС на ДПС гр. София ДОКЛАДНА от Ахмед Емин – началник кабинет Г-н Председател Във връзка с постигнатото споразумение с г-н Волен Сидеров и решение на ЦОБ, аз изпълних поставената от вас задача, като предадох сумата 1 600 000 лв. /милион и шестстотин хиляди лева/ на г-н Волен Сидеров, за подпомагане на неговата предизборна кампания. Сумата бе предадена в присъствието на определените от Вас представители от ЦОБ – Камен Костадинов и Росен Владимиров. /ПЕЧАТ/ С уважение: /А. Емин/ 27.04.2005 г. гр. София'' ______________________________________________________ Извод: АТАКА е проект на ДПС и Доган. Ахмед Доган е дал 1,6 млн. лв. на лидера на "Атака" Волен Сидеров за предизборна кампания през 2005 година.След това Доган убива А.Емин, за да заличи следите си, но документът останал непокътнат. Светна истината че АТАКА е проект на ДПС, със цел насаждане на етнически конфликти във България,с единствената цел разделението и. Не гласувайте за АТАКА или ДПС БЪЛГАРИ, ако не искате вийна в България, в която ''братска Русия'' отново да се яви като спасител, ДА ПАЗИ БОГ!!! Събуди се Българино!
пешо с китарата

2015.06.04 | 09:59

101
платено тролче , не си мисли че с подобни съчинени измислици ще начерниш името на атака ! всички вече видяхме и се убедихме кои партии работят за интересите на турската държава ! това са на първо място герб и на второ патериците им от така наречения патриотичен фронт нфсб и вмро ! точка.
SAMO ATAKA-I SIDEROV

2015.06.04 | 09:58

99
VOLEN SIDEROV E N:1--------BRAVO VOLENE----NARODA ISKA SAMO ISTINATA---DAVAI SAMO TAKA------BOIKO KRADECA TURSKA PODLOGA SKORO V ZATVORA
BOIKO OTKRADNA MILIARDI OT BANKATA

2015.05.05 | 00:41

92
BOIKO TIKVATA DA SE MAXA V TURKISTAN

2015.06.04 | 09:48

98
Сидерасте, от коя лудница пишеш?
dad

2015.06.04 | 09:48

97
не съм му фен на Сидеров,ама който е малко по наясно с колонизирането на света от Америка,илюминати,манипулация на населението и т.н ще се съгласи че той е единствения който говори истини,никой не казва нищо за Америка.
SAMO ATAKA-I SIDEROV

2015.06.03 | 12:21

96
VOLEN SIDEROV E N:1--------BRAVO VOLENE----NARODA ISKA SAMO ISTINATA---DAVAI SAMO TAKA------BOIKO KRADECA TURSKA PODLOGA SKORO V ZATVORA
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.06.03 | 12:21

95
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ?Нима забравихте за Костинброд, който се оказа прах на хората в очите? Нима забравихте че Разговора на Борисов със Танов не излезе това за което комунистите претендираха че е? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.06.03 | 12:20

94
Волен Сидеров е предател-МУТРА - рекетьор, през 1988г. Е арестуван от Б.Бонев със крадени фотообективи и белязани пари за РЕКЕТ, но тогавашните от ДС са го спасили, Волен е АГЕНТ на ДС. Многократно доказа мутренското си поведение, когато удряше полицаи и се биеше по самолетите, и когато хвърляше пиян капачки от бутилки по сервитьорите но не в Русия, а в заведенията във западна Европа!
БОЮ амнезията

2015.06.03 | 12:19

93
Два дни по-късно Борисов дава интервю за “Файненшъл Таймс”, в което казва: „Този проект ще създаде нови работни места в България. Следващото правителство ще събира транзитните такси за газа, транспортиран през газопровода, и ще могат да се изплащат по-високи пенсии, да се строят музеи и стадиони”
SAMO ATAKA-I SIDEROV

2014.12.11 | 10:51

91
VOLEN SIDEROV E N:1--------BRAVO VOLENE----NARODA ISKA SAMO ISTINATA---DAVAI SAMO TAKA------BOIKO KRADECA TURSKA PODLOGA SKORO V ZATVORA
ВОЛЕНУГЛУ ХАНЪМАТА НА ДОГАН

2014.12.04 | 07:51

47
ОТКЪДЕ МА ДЪРТА КУРВООООООО НАТРУПА МИЛИОНИ ПРЕДАТЕЛ МЕКЕРЕ ИБРИК РУБЛАЖИЯ АЛЧЕН МОШЕНИК
qx1k

2014.12.11 | 10:51

90
toi ako e ibrik vie ste nasrani

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини