Сергей Станишев: Плевнелиев е фигурант

  • 06 октомври 2011 10:10

  • 2176
  • 13
Сергей Станишев: Плевнелиев е фигурант
© Булфото

Безпрецедентно и скандално е това Народното събрание да излиза в отпуск точно сега.

Това се прави с предизборна цел от управляващите. Идеята министрите и депутатите да използват целия ресурс на държавата и да избегнат неудобните въпроси на опозицията. Това заяви председателя на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на в ефира на „Радио К2”. Според Станишев за свикване на извънредна сесия на Народното събрание са нужни 48 подписа, в момента БСП има 40 и не може да го направи сама. Той предвижда серия от разговори с лидерите на останалите парламентарно представени партии, за да развалят политическия сценарий на ГЕРБ.

Управляващите искат да няма политически дебати и мислят, че цялата им кампания ще мине в рязане на лентички. Те се страхуват техният кандидат Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да излезе на дебат с Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. Станишев обясни, че разбира това поведение, защото Плевнелиев няма какво да каже и не си е на мястото. Кандидат – президентът на ГЕРБ няма визия какво да прави за развитието на страната – категоричен бе лидерът на БСП.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ясно го заяви, че слагат един временен кандидат, защото той ще дойде след пет години. Естественият кандидат трябваше да бъде Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, Плевнелиев е фигурант”.

Всички теми, които са неудобни за управляващите: провалът за Шенген, подкупът от 1,5 мил. евро, за които е обвинен Плевнелиев, социално – икономическите проблеми свързани с това, че българите стават по- бедни. По този начин ГЕРБ бягат от същността на дебата и търсят служебна победа на тези избори. За целта са впрегнали и цялата полиция - плашат хората да гласуват за тях, заяви Станишев.

Пълна глупост е , че цар Киро е бил в близки отношения с Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в по времето когато той беше министър на вътрешните работи. Над Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от има разпънат чадър от десните партии, дори и сега се говори, че се е разбрал с ГЕРБ за изборите. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на не се е отказал да изиска разпечатка от последните телефонни разговори на цар Киро, но си дава сметка, че той не е прокуратурата в държавата.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2176 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
hihi

2011.10.07 | 20:15

13
ами аз не съм чул до сега политик в българия да не е бил фигурант.пешката станишев наи добре го знае.едни работят за ссср и кпсс а другите за интересите на франция,германия и др. такива.кога ли и българския народ ще си има свои изтински и непоткупен фигурант,кога? еми за сега продължаваме да чакаме!
TeRRoR

2011.10.07 | 17:27

12
Е ... никой не мисли явно над текста тук е важно не да ли е фигурант или не, а кой го казва :) Бате бойко смята сам, че момченцето му е фигурант ...

2011.10.07 | 17:26

11
A ti si skapan GEI.Samo pliue6 sergo ama nikoi ne ti viarva ve4e
хора не се заблуждавайте

2011.10.07 | 17:26

10
И какво като направиха няколко пътища ?! Не виждате ли, че това е само за заблуда. Ясно е, че и преди са ни крали и само са говорили, но пък тези също обещава неща, които не извършиха. Те спечелиха изборите с лозунгите, че ще донесат сигурност на българина, че заплатите ще станат европейски. Но това не стана, напротив хората са още по-уплашени и не могат да си платят ток и вода с тези мизерни заплати. Никой не е говорил за никакви пътища. Изведнъж ББ реши, че те са единственото нещо, което е важно за нас. Не вярвайте, че за следващите 2 години нещо драстично ще се промени. ББ просто ни манипулира и замазва очите с изказвания покачващи собственото му его.
Лола

2011.10.07 | 17:26

8
Този път Станишев е абсолютно прав ! Защо толкова се крие от публична дискусия президентската двойка на ГЕРБ ?! Искаме да чуем какво ще направят или какво няма да направят, ако спечелят... Вече на никой политик не може да се вярва, но Калфин ми допада, защото не е нито мутряга, нито бивш пожарникар и не се страхува да говори.
Бкп

2011.10.07 | 17:26

9
По важно е какво говориш ,а какво правиш! 70год. ни приказваха какво ли не и сега кво - и преди и сега - последни в Европа 40 год. комунистите ни говорят за магистрала ,ама нищо не направиха, тия не приказват толкова ,но магистралите ще станат! И в библията е казано : по делата им ще ги познаете ,не по приказките! Те всички много обещават ,амо кво правят след това? Тъй че от приказки файда няма, ела в Бургас и ще видиш на дело какво може да се направи на дело - за 3 год. се направиха неща ,дето 30-40 год. не бяха направени!
Изумен

2011.10.07 | 17:25

7
Всичко в България се основава на това, който има по-големите връзки той печели. И именно затова Кирил Рашков няма да влезе в затвора. Ще изчакат да забравим за размириците в Катуница и ще го пуснат сякаш нищо не е ставало.
AJ4A

2011.10.07 | 00:17

3
За какви връзки говориш???? Не разбрахте ли, че сме свидетели на една уникална и невиждана досега симбиоза - между комунизма и монархизма. Взеха най-нужното им и от двете .......... От монархизма - да се предава от баща на син, дъщеря, внук и т.н., а от комунизма - да се предава от техните бащи на техните деца, техните внуци и т.н. Доста е наивно да си мислиш, че точно за връзки става въпрос. Т.е. може и да си прав, но надали става въпрос за връзки каквито ти предполагам имаш предвид, а за връзки с КПСС, КГБ, ДС или разни антинародни болшевишки архаични творения.
нннн

2011.10.07 | 17:25

6
Плевнелиев става само за камериерка .
evgeni

2011.10.07 | 09:59

5
--- Прикрепено писмо (1Гб>1гр.олово) ---- Подател: евгени славков До: press@president.bg, mvr@mvr.bg, press@mvr.bg, office@mvr.bg, webmaster@mvr.bg, dans@dans.bg, office@dans.bg, signali@dans.bg, director@dans.bg, director@mvr.bg Относно: 1Гб>1гр.олово Дата: Четвъртък, 2011, Октомври 6 10:17:55 ЕЕЩ При 200 знакови убийства и неразкрито нито 1,какво ви говори това ??? Службите,които ги направиха ги избиха поради непокорност,а сега Борисов за какво ДС говори ???Луканов се опита да промени курса на 100-летницата взе та умря ,преди това противопоставиха И.Павлов за да се скара с Луканов на темата "Кой ще кара влака",та и той се пренесе в небитието,за да му припишат БИТКАТА.Икономичеески кръговеот типа В.Илиев,и те се споминаха,а оцеляха най-СИЛНИТЕ-ПЪРВОСЪЗДАТЕЛИТЕ- АБВ !!! Просто въпрос на НЕЩОТО и нищото.АБВ се изпълнява с пълна сила и днес .Сега флашките вършат по-добра работа,отколкото ПРЕСЕЛЕНИЕТО под земята.Това ГО знаят "Хилендарски" и "Стършела" и "учителя Йода/по физическо/". Драгите зрители още ли залагате на Този и Онзи със цената на живота си.

2011.10.06 | 14:27

2
Къртиш, мой. За телевизията си. :D
Гого

2011.10.07 | 09:57

4
Всички са една стока и нови и стари само доходите вървят надолу а цените нагоре!
W WW.ORIGI NALNI.BE - - - ЗАКУПИ оригинална футбол

2011.10.06 | 14:19

1
W WW.ORIGI NALNI.BE - - - ЗАКУПИ оригинална футболна тениска ПРИ НАС - сезон 2011/2012!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини