Осман Октай: Казусът Орхан Исмаилов не трябва да се разглежда етнически

  • 20 ноември 2014 08:56

  • 2917
  • 2
Осман Октай: Казусът Орхан Исмаилов не трябва да се разглежда етнически
©

Не става въпрос, че Орхан Исмаилов е турчин, а по-скоро е кадър на политическа формация, която има остро противопоставяне на Патриотичния фронт. Казусът не трябва да се разглежда от етническа страна.

Това каза в интервю за БНР Осман Октай. Той коментира проблемът с назначаването на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната. "Ако съм на мястото на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 бих предложил друг турчин на мястото на Орхан Исмаилов, те имат много кадри, смачкани от мафията на управлението на ДПС", допълни той.

Създалата се ситуация Осман Октай вижда в това, че Касим Дал търси реванш пред Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. "Те са от едно село, лежали са заедно в затвора. След като ДПС са имали министър на отбраната, защо да няма и той. По мое време ДПС беше на друга позиция, че не трябва да има политически формации на етнолеригионзна основа", каза в заключение Октай.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2917 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.11.21 | 09:11

2
Осман Октай е абсулютно прав ..Да предложат другс турско име от партията на Касим дал но не и Орхан исмаилов ,защото този Орхан е прикривал доносниците ДС на ДПС .-Пример агент Петър -/Рушен Риза / ДПС за това го защитиха вчера .

2014.11.20 | 19:03

1
Прав си .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини