Велчев: Недопустимо е партии или депутати да имат медии (видео)

  • 14 ноември 2014 11:37

  • 1721
  • 4
Велчев: Недопустимо е партии или депутати да имат медии (видео)
©

В Конституцията медиите трябва да станат официална четвърта власт. По този начин няма да има намеса във властите, защото според мен е недопустимо партии или депутати да имат медии. Това каза пред журналисти в Народното събрание народният представител от ПП ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

„Хора, които участват в трите власти, не могат да участват в четвъртата. Както аз не мога да се намесвам в работата на правораздаване, съд, прокуратура, както не трябва да се намесват народните представители в изпълнителната власт, така не би трябвало по никакъв начин те да се намесват и в медиите“, заяви Велчев.

„Не може всеки да има възможност някой да го оклевети без да носи отговорност. Има и журналисти, които са пострадали от жълтите медии“, добави Велчев. Той посочи, че почти всички сфери се нуждаят от реформи. „Аз съм депутат и затова ще спомагам за усъвършенстването на законите, но трябва самите хора, които работят в тези сфери да предложат това“, каза още Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1721 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
съгласен

2014.11.15 | 17:06

4
Да се закрие незабавно Боконова-най-партийната герберска телевизия.
цензор

2014.11.15 | 17:00

3
Искате да кладете необезпокоявани,без заплаха някой да ви спретне революция?Не си познал,дедо,гушвай букета!
лудницата!!!!

2014.11.15 | 16:56

2
Eеее,ами сега зомбитата от атаклъ къде ще гледат простотията на Болен курвата и Чукондуров циганина,ташакова и т.н.

2014.11.15 | 16:56

1
атака мършите се размърдяха,СЛАГАИТЕ ФЕСОВЕТЕ И МАРШ ПРИ Ердоган! Курви насрани,продавате се на турци и руснаци! Любчо да не забравиш вазелина,педал прост!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини