Депутатите днес ще работят до късни доби

  • 26 април 2012 12:54

  • 759
  • 2
Депутатите днес ще работят до късни доби
©

Депутатите удължиха работното време на парламента до 23,30 часа днес.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на предложи удължаване на работното време на парламента до 23:30 часа.

Гласуваха 119 народни представители, от които „за” дадоха своя вот 99 народни представители, „против” – 19 и 1 „въздържал се”.

Депутатът от ПГ на Коалиция за България Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в поиска прегласуване на предложението.

„Прави впечатление, че вносителят не гори от ентуасиазъм по този законопроект, защото през цялата дискусия взе отношение 2 пъти, и то процедурно. Замахът да работим до 23,30 часа прави парламента за смях. Ако целите това, постигате го”, каза Петков.

„Всички безумни текстове, които приемате, дадохме на Конституционния съд. Не знам защо държите непременно. Не си давате сметка, че текстът ще отиде в Конституционния съд и ще станете за пореден път за смях, защото приемате противоконституционни текстове”, подчерта Петков.

При прегласуването своя вот дадоха 123 народни представители, от които „за” – 100, „против” 22 и 1 „въздържал се”.
Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, народен представител от ПГ на Коалиция за България заяви от парламентарната трибуна: "Ще Ви се смеят българските граждани. Смешно е такъв закон да се приема през нощта. Ако планирате предсрочни избори, използвайте случая да ни уведомите. Вкарвате българския парламент в театър на абсурда, в едно действие, ръководено от г-н Велчев и г-н Анастасов”, каза Манолова.

Независимият народен представител Георги Терзийски също подкрепи изразеното недоволство и заяви: "Превръщате Народното събрание във фарс".

След четири часа разгорещени дебати по всеки член, депутатите приеха чл. 2 и чл. 3 от Законопроекта за отнемане на незаконно придобито имущество с вносители Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на и група народни представители. Законопроектът се състои от 113 члена. Вчера народните представители, отново след четири часа дебат, приеха заглавието и чл. 1 от законопроекта.

Последвайте канала на

Десислава Станева
759 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.04.26 | 21:57

2
А бе тези да не се изсипят. Особено Фидоската.

2012.04.26 | 21:57

1
"Депутатите днес ще работят до късни доби"- е това си ме развесели, други подобни вицове знаете ли?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини