Вучков: ДАТО няма да се пипа (видео)

  • 12 ноември 2014 11:45

  • 3391
  • 0
Вучков: ДАТО няма да се пипа (видео)
© Булфото

В петък ще представя целия екип, с който ще работя във вътрешното министерство. Това заяви министърът на вътрешните работи Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. пред журналисти в НС. Георги КостовГеорги Костов Георги Костов е роден през 1967 г. в град Хасково. Той е завършил Висш технически университет в е назначен за заместник-главен секретар на МВР. Досега Георги КостовГеорги Костов Георги Костов е роден през 1967 г. в град Хасково. Той е завършил Висш технически университет в беше директор на ОДМВР-Бургас.

По-рано беше обявено, че заместник-министър на вътрешните работи ще бъде народният представител от ГЕРБ Красимир Ципов, който в миналия парламент членуваше във вътрешната и правната комисия. Днес той подаде оставка като народен представител. Мястото на Ципов в парламента зае осмият в листата в 25-ти избирателен район в София Христо Гаджев.

Вътрешният министър обяви, че по въпроса с изчезването на тефтерите на Филип Златанов се води разследване. Започнато е и досъдебно производство срещу неизвестен извършител. "Ще ви помоля, когато има знакови случаи да не искате информация от министъра, а от съответните ръководители", призова Вучков.

В МВР нямаме нужда от служба за подслушване. Няма да се занимава с този вид дейност, тази служба ще остане там, където е и сега. МВР само ще бъде заявител, подчерта вътрешният министър и по този начин опроверга появилата се информация, че ДАТО ще бъде преместена в МВР.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3391 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини