Кутев: Има опасност БСП да загуби първостепенната си роля в политиката

  • 10 ноември 2014 18:53

  • 1856
  • 15
Кутев: Има опасност БСП да загуби първостепенната си роля в политиката
©

Изправени сме пред много тежка ситуация. За първи път от много години насам имам усещането, че БСП е заплашена да загуби ролята си на първостепенен фактор в политиката. Необходими са спешни промени.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ Антон Кутев от БСП. В петък всички декларирахме подкрепа за промените и председателя Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно. 25 години всички си бършат обувките с нашата партия и това довежда до наслагвания. Това е само част от проблема. това бяха години на ограбване, разграждане и разруха. Единствено по времето на тройната коалиция обаче имахме ниска безработица и икономически растеж. Това показва, че в България може да случват положителни неща при едно добро управление, категоричен беше Кутев.

Цялата политическа класа е виновна за станалото през последните 25 години. БСП имаше много лоши моменти. Правителството на Жан Виденов, с което никак не се гордея. Но, имахме и положителни моменти. Правителството на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и всичките социални придобивки. Пожелавам на Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска да направи само едно нещо, което постигна тройната коалиция-да вдигне пенсиите двойно, коментира още Кутев.

ГЕРБ започват да се държат по-същия начин, като преди пет години и говорят същите неща. Преди повече от година и половина ги изгониха с камъни, а сега Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г поставя отново същите министри във властта. Това е нахалство, разкри Кутев. БСП има накъде да се развива. БСП е кауза и не може да бъде друго. Обвинявам всеки, който е бил начело на партията, а сега участват в проекти, които вредят на партията. Говоря за Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. Има опасност БСП да се превърне в СДС и за това основен виновник ще е Първанов. Не трябва да допускаме да ни нанасят още удари, закани се Кутев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1856 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
кукулкан

2015.06.09 | 15:38

15
Абе няма ли тука кой да извика:Волен премиееееер
силистра

2015.04.22 | 11:27

14
Кутев ела в Силистра и си махни физиономията от диреците.Нали знаеш кой виси по стълбовете -там си като на некролог.Защо говориш глупости - колко пъти вземате властта и ни докарвате до просяшка тояга.нямаш ли срам или си опериран простако .....

2015.04.22 | 11:27

13
БСП е мъртва к,урва ! ПРЕДАТЕЛИ ! Ръководството са милионери като този Гергов свинаря ! Хвърлиха народа на вълците ! Слуги на европедалите ! Честните бесепари да отиват в АТАКА и на избори ! Сидеров да спасява България ! С Борисов е сигурна смърт в жестока агония !
Негодници, ваща мамаааа!!!

2015.04.22 | 11:26

12
Кутев, извинението на Станишев, ви е-б-а мамата!!! За да се довършите нацяло, сега идете и се извинете и на циганите!!!
Съгласен

2015.04.22 | 11:26

11
Меко казано е. Това вече е факт и логична последица от управлението на Сер Гей и Моника. Не може на мястото на Сендов да седне Мая Кюстендилска и това да няма лоши последици. Не става да дойдеш на власт с мошеничество и това да не отблъсне честните хора от теб. Не може Мишо Шамара да е партийният трубадур и това да задържа интелигентните симпатизанти. Но пък направихте пари. На партията - майната и.
Съгласен 2

2015.04.22 | 11:26

10
Не става да си партия на бедните и работещите, а ръководството да сте милионери. Какво ми говорите говорите глупости. От 20+ години сте във властта, като изключим периода на ГЕРБ. Резултатът е съсипана България. Какво очаквате да мислим за вас. Имате се за много умни, но не сте. Можете да излъжете едного за винаги, да излъжете всички веднаж, но не можете да излъжете всички за винаги. Джордж Вашингтон го е казал и то важи за вас 100%.
Пропуснат шанс

2015.04.22 | 11:25

9
Миков отхвърли подадената ръка от Борисов и сбърка! Наистина хората който дълго време са членували в БСП сега вече имат други намерения! АБВ се превръща като алтернативата - модерна лява партия!
Тампон Путев

2015.04.22 | 11:25

8
Тампон Путев май страда от шизофрения, не му обръщайте внимание!
манев

2015.04.22 | 11:25

7
Кутев докато хора като теб има в БСП, които не виждат гредата в очите си а търсят слабости в другите ще затъвате а АБВ ще изгрява.

2014.11.19 | 12:34

6
toia kutev e goliam glupak kato izgonixa borisov vie bsp kakvo napravixte vas vi zaritaxa oshte ot 1 mesec no vie ste mnogo naxalni kade e stanishev deto napravi goliama barkotia iznizase i si vzima pachkata a naroda da mre v balgaria xich ne go interesuva to se vidia che naroda si iska boika mi sprete samo gluposti da rasite

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини