Новият военен министър: Визия 2020 е прекрасен документ

  • 08 ноември 2014 08:54

  • 3595
  • 15
Новият военен министър: Визия 2020 е прекрасен документ
©

Наясно съм какво трябва да свърша във военното министерство. Задължително трябва да продължим нашата интеграция към евроатлантическите ценности, защото тя още не е приключила.

Това каза пред камерите на Нова телевизия новият министър на отбраната Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки.. Предложенията да поема този пост дойдоха от няколко различни хора, на различни позиции в Реформаторския блок. Говоря за Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на. Бил съм в казармата и то в трудови войски. Моето семейство винаги е било опозоционерско и това беше моето наказание по време на комунистическия режим, разкри Ненчев.

Визия 2020 е един прекрасен документ. Аз получавам едно много добро наследство. Лично лобирах Велизар ШаламановВелизар Шаламанов Велизар Шаламанов е роден на 24 декември 1961 г. в гр. Карлово. Завършва с отличие и златен медал да запази поста си. Той е един страхотен професионалист. Целта ми е да повдигна и защитавам честта на пагона, разкри военният министър. Армията трябва да се превъоръжи, за да можем да бъдем равностойни партньори в НАТО. Със сигурност ще започне ревизия на армейските търговски дружества, категоричен беше Ненчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3595 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.06.01 | 20:15

13
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че Волен Сидеров е бил главен редактор на синия Вестник ''Демокрация''? Нима забравихте че Волен Сидеров е бил член на СДС? Нима забравихте че, като главен редактор на вестник ''Демокрация'', обясняваше как трябва да бъдат изпратени в Кувейт Български войски за да помагат на братята Американци? Нима забравихте че Волен Сидеров тогава се възмущаваше че Желю Желев не бил голям демократ? Нима забравихте как пък след това Волен започна да говори против НАТО? Нима забравихте че Волен Сидеров като главен редактор тогава обясняваше , как националистите нямат място в България, те трябвало да отидат в Турция и Гърция, обясняваше че там имало национализъм, в България щяло да има демокрация? Нима забравихте думите на Волен Сидеров като главен редактор на ''Демокрация'' че, най-мъдрия политик се нарича Ахмед Доган, а националистите са едни мръсни и потни хора? Всеки който иска да провери думите ми, може вестник Демокрация го има в Библиотеките, всеки може да го провери.
Аз казах.

2015.06.01 | 20:15

15
Марш на село да копаш с мотиката бе главоч. Нямаш мозък колкото на пиле а се опитваш разкази да пишеш. Щом толкова плюеш Волен, а да ти е честита новата коалиция начело с Бойко, подкрепяна от Корман Исмаилов и Касим Дал.
Крум Усаински - Крупник

2015.06.01 | 20:15

14
За далечната 90-та година ли говориш , да тогава всички вярваха в демокрацията и хамериканците , но Волен се разви за разлика от непрочелия една книжка Бойкооглу дето подари кученце на Доган :)))
Бойко Борисов е педераст!

2015.06.01 | 20:15

12
Помиярска държава управлявана от помияр!
Бойко Борисов е педераст!

2015.06.01 | 20:14

11
Колкото повече се гаврите с Боко Тиквата, толкова по-скоро той ще получи така очаквания от българския народ инсулт!
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.06.01 | 20:14

10
Волен Сидеров е предател-МУТРА - рекетьор, през 1988г. Е арестуван отТогавашният министър на вътрешните работи Б.Бонев със крадени фотообективи и белязани пари за РЕКЕТ, но тогавашните от ДС са го спасили, Волен е АГЕНТ на ДС. Многократно доказа мутренското си поведение, когато удряше полицаи и се биеше по самолетите, и когато хвърляше пиян капачки от бутилки по сервитьорите.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.06.01 | 20:14

9
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че Волен Сидеров е бил главен редактор на синия Вестник ''Демокрация''? Нима забравихте че Волен Сидеров е бил член на СДС? Нима забравихте че, като главен редактор на вестник ''Демокрация'', обясняваше как трябва да бъдат изпратени в Кувейт Български войски за да помагат на братята Американци? Нима забравихте че Волен Сидеров тогава се възмущаваше че Желю Желев не бил голям демократ? Нима забравихте как пък след това Волен започна да говори против НАТО? Нима забравихте че Волен Сидеров като главен редактор тогава обясняваше , как националистите нямат място в България, те трябвало да отидат в Турция и Гърция, обясняваше че там имало национализъм, в България щяло да има демокрация? Нима забравихте думите на Волен Сидеров като главен редактор на ''Демокрация'' че, най-мъдрия политик се нарича Ахмед Доган, а националистите са едни мръсни и потни хора? Всеки който иска да провери думите ми, можеда го направи. Вестник Демокрация го има в Библиотеките, всеки може да го провери. За заключение братя сидерасти, да не забравите да се кланяте на телезвизията на Аллах, АлфаТВ.
Летящия Бойко хапна пауна на Доган :))

2015.06.01 | 20:14

8
И Ахмед Доган има расово четириного от Бойко Борисов. Генерала изненада с чаровно кутре лидера на ДПС за 50-ия му рожден ден преди 6 г. В началото палето дивееше на воля в сараите в столичния кв. "Бояна" на ул. "Стар беловодски път". Очарован от подаръка, Доган кръсти кученцето Бойко. И Сокола, и гостите в Бояна се радваха на малкия палавник. Като поотрасна обаче, овчарката започна с белите. Чашата на търпението на Доган преля, когато хищната природа в кучето проговори и то подгони пауните в сарая. Птиците се разхождаха на воля в двора на комплекса. Четириногият пес обаче успя да догони един паун и го изяде.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.06.01 | 20:14

7
Волен Сидеров е предател-МУТРА - рекетьор, през 1988г. Е арестуван от Б.Бонев със крадени фотообективи и белязани пари за РЕКЕТ, но тогавашните от ДС са го спасили, Волен е АГЕНТ на ДС. Многократно доказа мутренското си поведение, когато удряше полицаи и се биеше по самолетите, и когато хвърляше пиян капачки от бутилки по сервитьорите.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.05.07 | 15:54

6
Бедни ми, бедни Волене! Поради что се посрами да останеш БЪЛГАРИН!!!.Лидерът на "Атака" стана политически труп с натискането на едно копче, социалните мрежи полудяха срещу него, Водещият се за голям патриот Волен Сидеров продаде родината си! Това стана факт точно 2013 Когато Волен Сидеров подкрепи ДПС. Тогава лидерът на "Атака" натисна копчето и осигури избирането на правителството "Орешарски". В което влизат представители на ДПС, начело с "родолюбката" Марияна Георгиева - Бенчева. Призоваваща децата да отиват на училище с учебници на турски език..

2015.05.07 | 15:54

5
ПОРЕДНИЯТ РОДООТСТЪПНИК!!!
evgobul

2015.05.07 | 15:54

4
стига с тия сбъркани и фалшиви ценности, бре! Аман...Все едно и също!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини