Парите за нови изтребители отидоха за КТБ, съжали Ненчев

  • 23 април 2015 12:08

  • 1758
  • 5
Парите за нови изтребители отидоха за КТБ, съжали Ненчев
© Булфото

Войниците от Българската армия ще имат нови униформи до края на годината. Това заяви министърът на отбраната Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. в Шумен, цитиран от Дарик.

Той заяви, че поръчката за това ще бъде изпълнена от интендантското обслужване и е на стойност около 4 милиона лева. Министърът подчерта, че лично е поел контрола на тази дейност.

По думите му сегашните униформи на личния състав на армията са стари и с ниско качество. „Средствата са осигурени. Личният състав ще има най-добрите униформи с най-доброто качество", каза още министър Ненчев, допълвайки, че ще бъдат подновени и летните и зимните униформи.

На въпрос за закупуването на нови изтребители за ВВС министър Ненчев заяви, че ако правителството не е наследило тежкия казус КТБ, може би още през тази година този проблем е щял да бъде решен. „Там отидоха парите, които биха могли да се използват за изтребители или за модернизация на Българската армия - нещо за което аз много силно съжалявам", каза още Ненчев.

Според него към момента приходите в националния бюджет са близо с 1 милиард повече спрямо миналата година, което го кара да вярва, че част от тези средства може да се използват за нуждите на армията.

Последвайте канала на

1758 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Аз

2015.05.06 | 17:59

5
Това земеделско недоразумение е национален предател!
точно така :)))

2015.05.06 | 17:59

4
хахах, така е то. след като парите на КТБ отидоха при Бойко Борисов и Делян Пеевски. мат'ряла сега вместо самолети ще плаща за възтановяване на кражбата на премиера.
Chris

2015.05.06 | 17:59

3
Според мен не случайно са ги вкарали там... Борисов е мафиот, които обира цялата държава, не прави нищо. Може би вината ще бъде на друг, но Борисов стои зад всичко. Ако гласувате за Герб - не очаквайте България да бъде държава със щастливо население. Аз лично няма да живея във измамна държава, като България.

2015.05.06 | 16:32

2
otidoha po smetkite na partiinite oligarsi PRIMER; boilo borisov,ahmed dogan,sergri stanihev i barekov i siderov slugite im.

2015.04.25 | 09:19

1
ЕВАЛА НЕНЧЕВ, ЕВАЛА!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини