Станишев: МВР има договорка с Цар Киро

  • 04 октомври 2011 08:24

  • 3553
  • 13
Станишев: МВР има договорка с Цар Киро
© Булфото

При тези несериозни материали, представени от управляващите на Консултативният съвет за национална сигурност, няма как да се излезе, с каквото й да е решение, каза Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, лидер на БСП в сутрешния блок на БНТ.

Лидерът на БСП попита управляващите какви договорки имат те с Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от и за какво и кой е наредил на полицията да бездейства в Катуница.

Има решения на Конституционния съд от 2001 г. , в което е казано, че министрите изпълняват своите функции постоянно без значение каква е ситуацията, обясни Станишев.

Основният извод за него е, че това, в което ГЕРБ са твърдели, че са най-силни – вътрешната сигурност, се е оказало пълен блъф.

Ръководството на МВР очевидно е имало договорка с Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от и затова не са го нападнали, затова последваха протестите.

Според него няма по-политически въпрос в държавата от мира на хората, а ГЕРБ казват: „Забравете за Катуница“.

Станишев беше категоричен, че БСП никога не е имал някакви уговорки с Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от и е демонстрирал своите десни убеждения. Цар Киро никога не е разговарял с него и е съгласен да бъдат извадени разпечатки от разговорите му, докато е бил министър-председател.

Той каза още, че в момента има една безпрецедентна предизборна кампания, хората са бедни и за първи път от 20 години нямаме държава изобщо.

Проблемът с ромите е огромен – засяга здравеопазване, образование, редът, интеграция, уточни червеният лидер и добави, че по негово време са се хвърляли усилия затова, а сега не вижда нищо.

Последвайте канала на

3553 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Гого

2013.12.09 | 19:46

13
Докато пълнеше твоите джобове Станишка нищо не казваше мълчеше си а сега надигаш глас като народа те изрита като мръсно коте. Това ще се случи и със Герб на следващите избори Б.Б открива обекти но някой да е видял да е открил ново работно място а само закрива!

2011.10.04 | 21:31

4
pf shte izritat vseki koito se pravi na mazen gei i krade vsichko otvsqkade a ne MAJKAR koito gleda za naroda da ti e qsno tva DRUGARIO GOGO :D

2013.12.09 | 19:46

12
Тоя какво се оплаква като ебана курва

2013.12.09 | 19:45

11
ГЕРБ прибираше също и рушветите на мангала в последните 25 години.ГЕРБ издаде и указа за помилването му,когато беше осъден на 30 години затвор.От 1989г. до Тройната коалиция всички цигани гласуваха под строй също за ГЕРБ.Сега е логично отново ГЕРБ да са с най-голяма полза от мангала-цар. Приказки от нагли идиоти за изперкал електорат.
четящия

2011.10.05 | 13:15

10
Интересно, пре коя година се създаде ГЕРБ. Не бяха ли всичките му активисти по другите партии? Тези които помнят 1989 г. знаят, че тогово имаше само мераклии за власт, като някои се и докопаха, облажиха, поживяха, оцапаха, пък се пръснаха и си направиха някакви формирования и ГЕРБ включително. Така че, през 1989 г. нямаше ГЕРБ, нямаше диско, имаше само Диана Експрес.
Ивайло Иванов

2011.10.05 | 10:26

9
За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на отечеството ни. За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. Това е което исках да ви кажа, надявайки се, че ще доведете борбата до край..." част от предсмъртното писмо на Васил Левски Дали не е време да оправдаем надеждата на Апостола ?
Az

2011.10.05 | 10:16

8
Момента отдавна е изпуснат ! Циганите са твърде много ! А олигофрена цвъко проведе операция респект срещу българските деца,докато навремето бай тошо проведе същата тази операция срещу циганите в пловдив ! Вадете си зиводите къв несастнике цвъко и кво лайно е бойко-идола на тъпаците !
владо

2011.10.05 | 08:03

7
Хе хе ,гейчето пак се изложи - от тия 20 год. преход червените бяха на власт половината - цар Киро си вършеше далаверите, пак никой нищо не направи - сега ни лук ял ,ни лук мирисал? А най - грозното е да яхнеш една човешка трагедия за предизборни цели, при условие че бащата на Ангел пожела да оставят на мира сина му! Но нееее - комунистическото дебелоочие не знае граници,дори и чив. живот не е ценност ,ако може да се извлече някой и друг глас - недостойно,бездушно и свинско - типично по комунистически! ИМА КОМУНИСТ - ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!
evgeni

2011.10.04 | 23:24

6
--- Прикрепено писмо (НЕ ПРАВЕТЕ МЕДИЙНИ ГЕРОИ ТЕЗИ,КОИТО ПОГУБВАТ БЪЛГАРИЯ) ---- Подател: евгени славков До: fokus@fokus-news.net, sales@fokus-news.net, office@fokus-news.net, news@fokus-news.net Относно: НЕ ПРАВЕТЕ МЕДИЙНИ ГЕРОИ ТЕЗИ,КОИТО ПОГУБВАТ БЪЛГАРИЯ Дата: Вторник, 2011, Октомври 4 11:23:33 ЕЕЩ Под ръководството на президентството са раздел УПРАВЛЕНИЕ,СЪЗДАВАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА "ДОСИЕТАТА X/компромати/",които са най-продуктивния INSTRUMENT за манипулиране на ИНСТИТУЦИЙкато ДАНС,МВР,ПРОКУРАТУРАи СЪДЕБНА ВЛАСТ,МИТНИЦИ,НАП и др.Така ,че колко маловажна е президентската ИНСТИТУЦИЯ ?!!!!! Непрекъснато медиите тръбят за сивата икономика. Тя не се състои главно от КОРПОРАТИВНИ ИНТЕРЕСИ и СТРУКТОРИ,но и от подрьжниците И в ПАРЛАМЕНТА. Не знаете ли,че в ПЛАНА АБВ бе записано партиите да са Н на брой,колкото са сега,за да не остане на някоя -x партия да изяви какво пишат ПИСАТЕЛИ ОТ 100-летницата като " ГОЦЕ ХИЛЕНДАРСКИ". Вижте как се очредиха противоконституционни партии като ДПС за да гарантират АБВ-суверенитета.Все пак защо по медиите се тиражираше : "Вижте колко губи икономиката от заведенията около черноморието деклариращи 4 часов работен ден,но работещи на пълен р.д".Колко се източи икономиката от "КОРПОРАЦИИТЕ" по различни параграфи и колко се облагат ТЕ ??? Колко кръвоносни системи имаше АБВ-то като Топлофикации,Кремиковци,Митници и др. В момента БУЛГАРГАЗ и частните му ДИСТРИБУТОРИ какво са ??????????????????????????? БДЖ защо в момента е в това положение и уж невинно се закъсняват субсидиите към нея ??? БСП и МЕТАСТАЗИ не се ли захранват от СИВАТА '"ГЪЛЪБУШКА' ??? Какви са приходите на страната /не говоря задържава,защото е ЧАСТНО понятие/ и каква работеща икономика има ??? Вече се спука и др.сапунен БАЛОН от които се точиха чрез митници и ДДС-та,остана все още ЗДРАВНАТА КАСА и " ЧАСТНИ СНАБДИТЕЛИ" !!! Продаден бе Булфгартабак/абсолютно печаливш/,защото бе ДОТАТОР на първосъздателя си АБВ ,от от отцепилият се "СТЪРШЕЛ" !!!! Българино отваряй си очите,обърни се към Бога,не православно-религиозния,а Истинния и Единственния Христос,Който може да промени нещата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kinesiotapebg.eu

2011.10.04 | 21:33

5
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

2011.10.04 | 13:05

3
ами не й е платено ;):)
Без коментар

2011.10.04 | 12:57

2
Радвам се, че живея в България и тук има такива хора: http://tinyurl.com/neshto-hubavo-v-poslednite-dni Евала на такива хора! Успех!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини