Скандал в Нова! Волен Сидеров към ромски лидер: Ти си мафиот

  • 03 октомври 2011 08:33

  • 23922
  • 55
Скандал в Нова! Волен Сидеров към ромски лидер: Ти си мафиот
©

Циганинът Илия Илиев е по-голям мафиот от Цар Киро. Той беше уличен за продажба на хора, а в момента е общински съветник от ГЕРБ. Кара Майбах, сменя го с Бентли, а сега ми иска имунитета, възмути се лидерът на Атака Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в студиото на Здравей България по Нова тв. Изказването му предизвика лидерът на ДРОМ да се обади в студиото.

Всички млади момичета ще тръгнат по мен, след рекламата че карам Майбах, за съжаление не е вярно, каза Илия Илиев. Той призова НАП още от днес да стартира проверка, която да тече на живо и по телевизията. "Лидерът на Атака е с неуравновесена психика. Защо жена му ходи в Италия да пазарува и откакто е станал депутат е станал милионер", попита Илиев. Типичен цигански театър – ако го хванеш в кражба, той започва да крещи „защо ме тормозиш“. Илия Илиев е приготвил циганските гласове за Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, отговори Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Случаят с Катуница беше употребен като ПР от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. Работата им е тук в София, заяви лидерът на Атака. Циганските гета трябва да бъдат разрушени и тези хора да ходят където си искат. Ако трябва да ходят в с. Зли дол и да питат дали има земя за обработване. Това заяви. Предложил съм законодателни мерки за създаването на доброволните отряди, внесох промени в НК, за да се регламентира защита когато ви нападне банда цигани. Темата за циганите е табу – трябва да ги дондуркаме , за да не си плащат тока и другите сметки, убеден е лидерът на националистите.

Последвайте канала на

Novini.bg
23922 55

Свързани новини

Коментари 55

Добави коментар
Хей ГЛУПАЦИ

2011.12.17 | 22:38

55
Хей всичките вие сте тъпи само Атака може да оправи тая държава
Воленчоо....

2011.12.17 | 22:38

54
Ади бе Воленчо. Докога ще те чакаме мойто момче. Ще ги изгоним тези цигани ще саборим туй онуй и накрая раката ти остава в гащите, а остата ти пак си остава голяма. Да те видим какво ще направиш сега на изборите :)
danco

2011.12.01 | 11:03

53
shtom mnogo go interesuva balgaria dane peceli pari adagi ostavya za darjavata nyamali koy dago popita iaz iskam jenami da pazaruva ot italiya ama nestava nesam poletik a normalen grajdanin na balgaria vsicki poletici dase mahat ot vlasta PROSTACI I PO GLADNI OT CIGANI ZA PARI.......
krasi

2011.12.01 | 11:02

52
преекспонирате темата господин Сидеров стига сте лали и крали от тази държава вие сте въздух под налягане човек без покритие вярно е ромите са гнилата ябълка на тази държава но вместо да се плюете вземете адекватни решения а не само да си правите предизборни кампании
za VS

2011.10.16 | 22:18

49
Тези на които идеите на Сидеров им се струват налудничави искам да ги попитам:Нормално ли е българските семейства да гледат само по едно дете за да може да го отгледат без лишения,а държавните продажници да карат хората да плащат за издръжката на циганите които раждат като животни.? Нормално ли е рейсове от съседни ориенталски държави и цигани които не могат да четат и пишат да избират кой ще управлява държавата?

2011.12.01 | 11:02

51
Прав си, не е нормално. Не е нормално да има катуни, не е нормално да се краде, не е нормално да не плащат ток и вода, не е нормално да не искат да се интегрират, не е нормално хората да живеят в страх от диви хайки от които и полицията не е защита. Наистина не е нормално. Но проблема е, че Волен няма решение. Той знае, че хората ги е страх, че хората мразят, и използва това за да се намърда във властта. Да е казал как ще реши този проблем, който всички правителства до сега са го знаели много добре и не са посмели дори да го повдигнат като въпрос? Не е защото не знаят, не е защото не им пука, а защото лесен отговор няма. Да речем, че Волен дойде на власт. Да речем, че започне да 'изселва' циганите. Колко време ще отнеме преди да се стигне до гражданска война? Кой ще предпази хората по селата от шайките ядосани цигани? Геноцид ли е отговора? При първия такъв опит, България ще се намери с въоръжени гости от по-развитите страни, които ще определят действията като престъпление на човешките права. Дори да не стане това, можем да очакваме да ни изритат от Европейския съюз, ембарго и т.н. Цялата кампания на Волен Сидеров се базира върху твърдението, че той може да реши този наистина наболял проблем. Но са нужни две минути да си дадем сметка, че той няма отговор, само празни обещания за саморазправа. А дали това да изберем за наш представител пред света човек, който си служи с нацизка реторика ще ни направи добро?
nadia

2011.10.16 | 22:18

50
kolko muka ima po tazi zemq bulgarska,koga nai.nakraq 6te se otpysne taz robska i svita dy6a,kakvo me pla6i men edna grajdaska voina,kato vijdam kak gladyvat i bulgari i jigani?voina trqbva da ima,no ne megdy etnosite,a megdy klasite,mejdy bogati i bedni,ednite sa malobroini,drygite mnogobroini,xa da vidim pri edna bulgarska revoluzia ot frenski tip,za edna sedmija kolko bogata6a ste zaplatqt s jivota si .kato ne mogat da dokajat prixodite si i imotite si?naroden sud,v imeto na naroda,tam na plo6tada vsi4ki,novobogata6i!!!!!!!

2011.10.14 | 13:58

48
Tozi naistina se vozi v Maybah
danco

2011.10.14 | 12:51

47
ey tozie psihicno bolen koymu dade vlast ili i tovae politika dane zabravya ce beshe 5 veka pod osmansko robstvo inese znae sedmotomu kolyno ot kadee ili ot turcin ili ot ciganin makarce ce iaz sam balgarin
refwr

2011.10.10 | 12:32

45
Дайте най накрая да го изберем Волен за президент да се види и той що за стока е та да мирясат всички, които си мислят че той нещо ще промени.
AJ4A

2011.10.14 | 12:51

46
Ще си изиграе ролята и ще дойде ред на следващия клоун. дайте по-добре да не даваме хляб в ръцете и самочувствие в гърдите на подобни особи. 2-3 компромиса на избори и половината живот минал безвъзвратно. Няма място за грешки, няма място за "следващия път". Сега е времето за червения картон на всички управляващи и всички, участвали и участващи в управлението от 22 г. насам. Целият свят да види, че тези НЕ СА избранници на народа, а жалки марионетки и самозванци. Това може да стане ако пред урните отидат ЕДИНСТВЕНО И САМО техните истински симпатзанти. Хем така ще се види и колко измет още има в България! Навермето бе срамно името на Христо Стоичков да олицетворява България и българите в очите на чужденците, макар той да е доказал се и световно известен и признат футболист. Да не позволяваме сега световно неизвестни и недоказали се особи да се превърнат в новото олицетворение на България, българската мечта и надежда за демокрация, справедливост и европейски начин на живот, давайки им гласове, които реално не заслужават!
pravda

2011.10.09 | 20:47

44
abe този волен ли е болен ли е незнам ама е голям олигифрен ако знае колко е зле сам ще гръмне

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини