Сидеров се накара на Цачева

  • 28 септември 2011 10:03

  • 1105
  • 1
Сидеров се накара на Цачева
© Булфото

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, лидер на „Атака”, предложи парламентът да почете с едноминутно мълчание паметта на загиналото 19-годишно момче Ангел от село Катуница.

От своя страна председателят на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 заяви, че не бива парламентът да се превръща в изразител на тенденции, които в момента не работят за единството на държавата. Сидеров възрази възмущението на ПГ на „Атака” по начина на водена на заседанието. „То е тенденциозно, преднамерено”, заяви Сидеров. Лидерът на „Атака” припомни, че преди време Цачева е дала възможност да бъде почетен Дими Паница. Сидеров заяви, че Цачева е била партиен секретар от БКП.

От своя страна председателят на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 заяви, че ще си вземе бележка и помоли Сидеров да заеме мястото и в залата.

Зам.-председателят на ПГ на „Атака” Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  заяви, че по повод размириците в Катуница трябва да бъде изслушан изпълняващият длъжността министър на вътрешните работи Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г., както и премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и г-н Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. „Това, че Цветанов е отпуск, не го освобождава от това да бъде изслушан в парламента”, посочи Шопов.

Последвайте канала на

1105 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.11.19 | 11:03

1
gebadjii biagat ,tva e kraiat na gerb myhluvci alarmadjii ne viarvaite na nikoi ot tia moshennici v parlamenta tva sa mafiata na balgaria sabrana na edno mesto .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини