Лукарски също се включва в битката за шеф на реформаторите

  • 12 август 2014 07:21

  • 1918
  • 1
Лукарски също се включва в битката за шеф на реформаторите
©

Националният изпълнителен съвет на СДС е издигнал за председател на Реформаторския блок лидера си Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва.

Това пише в. "24 часа", като се позовава на източници от "Раковски" 134. Национален съвет на сините точно след седмица пък ще потвърди номинацията. През гласуване ще минат и други въпроси, свързани с бъдещето на десния съюз, който ще става единна партия. Лидерът на ДСБ Радан Кънев, сочен за фаворит за поста, пък ще обяви официално до края на седмицата ще играе ли за председател на реформаторите. Той подаде оставка като говорител, което катализира процесите в РБ към превръщане в единен субект преди изборите на 5 октомври. Лидерът на ДБГ Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 заяви категорично, че няма да се кандидатира.

Преговорен екип на блока е обсъдил днес дата и механизъм за избор на делегатите на конгреса. Предстоят совалки за повторното включване в блока на Зелените, които го напуснаха през ноември. Междувременно Кънев призова премиера Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска да анулира актовете на членовете на кабинета "Орешарки" за "Южен поток", тъй като чл. 107 от конституцията дава право МС да отменя незаконосъобразни решения на министри.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1918 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
данъкоплатец

2014.08.12 | 17:57

1
Разгеле, един нормален човек!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини