Бойко Борисов: Цветанов ми е най-довереният

  • 19 септември 2011 07:14

  • 2275
  • 7
Бойко Борисов: Цветанов ми е най-довереният
© Булфото

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа винаги ми е бил най-довереният човек в партията.Това заявява в интервю за в. „Стандарт” премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Доверието ми в него никога не е намалявало. Той върши огромна работа в партията. Ако не беше той, аз не бих могъл да се справя с тази част. Всяко правителство в света се крепи на два стълба - вътрешна и финансова сигурност. Ако някой от двата стълба се разклати или поддаде, пада правителството. На Дянков съм му дал огромна власт, да се разпорежда с финансите и да ми гарантира финансовата стабилност", казва премиерът пред всекидневника. 

"Безспорно Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в е много добър артист. Но като министър беше слаб, повече време прекарваше на снимачната площадка, отколкото в министерството. Бих го сравнил по известност със Стоичков, който е корифей във футбола. Данаилов е корифей в киното и театъра. Очевидно е, че е много популярен човек, но по този начин БСП иска да излъже електората. Гласувайте за Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в и ще получите Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. А Ламбо ще си снима филмите. Така че участието му въобще не ме притеснява и дори съжалявам, че не участва като кандидат за президент. Той си остава един от любимите ми артисти. И Стоичков ще си остане най-добрият ни футболист, но той не е кандидат за президент. Участието на Данаилов има значение, но той не може да влияе масово на хората. Те знаят, че инженерите, строителите, лекарите, учителите са тези, които дърпат обществото напред. Така че, да се върнем на фразата на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Километрите не са 19, защото той забравя "Марица" плюс "Люлин", така стават 64-65 км. А като направим догодина и "Тракия", и цялата "Марица", май ние ще сме на всеки километър. Ние имаме прекрасна двойка кандидати за президент и вицепрезидент, защото обхващат основните приоритети на държавата - инфраструктурата, екологията, енергийната ефективност и, от друга страна - съдебната система. Това са най-невралгичните неща в държавата", заявява Борисов.

На въпрос дали ще прави ремонт на кабинета след изборите, премиерът коментира, че това няма да се случи. „Както казах, министрите работят добре”, поясни още премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2275 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2011.09.21 | 20:44

7
Нормално - започнал е трудовата си кариера в ДС, там доверието е било на първо място, способностите без значение. Затова се и разпадна социализма и тоталитаризма. НО И ВИЕ НЯМА ДА ГО ВЪРНЕТЕ, КОЛКОТО И ДА ВИ СЕ ИСКА.

2011.09.21 | 20:44

6
ОПЛЕШИВЯЛ, ОДЪРТЯЛ, МИЛИЦИОНЕРСКИ МАЗНИК. АЛОО ЧИЧКА, БЕГАЙ, НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБ
kinesiotapebg.eu

2011.09.21 | 20:44

5
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
просто човек

2011.09.21 | 20:44

4
Ами като ти е толкова предан, сложи му каишка и го разхождай всяка сутрин... Хиляди хора си посипаха главата с пепел, че гласуваха за вас ! Вън от властта, ти тикво и твоите г*золизци !!!

2011.09.21 | 20:44

3
Плешив дъртак започнал да изкуфява
vanko76

2011.09.21 | 20:43

2
Нормално за мутри като вас
smetko

2011.09.21 | 20:43

1
Леле каква излагация само и то от министър председатела на една държава. С тъкива разсъждания тип Тодор Живков и изказвания от типа на бай Ганьо скоро в Шенген няма да ни искат. Не знам как сте завършили образуванието си ама си по-зле и от селяндур. Има специалисти иди се прегледай да ти помогнат, че само се излагате вече.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини