Татяна Дончева: Политиците ни са от трета турска дивизия

  • 16 септември 2011 19:43

  • 7374
  • 8
Татяна Дончева: Политиците ни са от трета турска дивизия
©

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното се държи като жена, Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска от месец е в кампанията и чак като се появи Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в има някакъв ефект, Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 от четири месеца прави кампания и никой не разбра.

Това заяви пред БНР Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в. По думите й скандалът с подкупа за Плевнелиев беше създаден от председателя на щаба на ГЕРБ, който създаде проблем без никаква необходимост, без повод и без да бъде поставен в критична ситуация. Мисля, че това няма да е последният път, в който нервите на двойката на ГЕРБ ще бъдат опънати, защото стана ясно какъв тил имат, каза Дончева. Цялата история може да навреди на кметската кампания на ГЕРБ в столицата, не толкова на Плевнелиев, смята Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Участието на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в е предназначено да събере поне твърдите привърженици на БСП, които явно Калфин не може да събере, което е задължителен ход. Разликата е между яркия човек и сивия човек. Но с позицията си Данаилов не може да бъде максимално ефективен. Ако беше кандидат за президент, би могъл да претендира за периферия, не само за твърд електорат, като вице - едва ли. Мисля, че е бил призован "на пожар" да спасява кампанията.

Тезата, че Кунева ще успее да привлече нещо повече от Калфин-Данаилов ми се струва много изкуствена. Кунева не може да бъде излъскана по начин, който да я доведе до балотаж. Поведението й е изключително неубедително, на домакиня в кухнята. Не може да искаш да диктуваш българската политика и да се страхуваш да влезеш в конфликт. Политиката изисква да спечелиш определени битки, категорична е Дончева.

В политиката ни е като в националния отбор - много кандидати, но те са от трета турска дивизия. Накрая излиза Боби Михайлов и казва: "Паднахме, следващия път ще паднем още повече, но това са нашите възможности и ни преизберете, както мен, така и Матеус". Така е и в политиката, смята Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Последвайте канала на

Десислава Станева
7374 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2014.09.22 | 08:27

5
Тая грозна селянка е от 4 турска дивизия!

2014.09.23 | 01:01

8
А ти си тъп, като от 15-та дебилска девизия ! Ако не си забелязал, тук е раздел политика, ако искаш красиви празни кратунки иди в раздел - шоу, а ако държиш да четеш за политика и да гледаш хубави жени - свали си снимки на Искра Фидосова и Цецка Цачева ! Татяна е един от малкото умни хора в БГ-политиката, жалко, че е БСП кадър ! И този път изказването и е остроумно и точно, особено сравнението с националния отбор по футбол !
bg

2014.09.23 | 01:00

7
:) В България обаче думата турчин е синоним за тъпак,мангал,педал и всякакъв вид отрепки и МНОГО ПРАВИЛНО !
Wolf

2014.09.22 | 13:47

6
ами ти какъв си ве гей пъпчясъл
kinesiotapebg.eu

2014.09.21 | 23:08

4
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
1

2014.09.21 | 23:07

3
ЗАКУПЕТЕ ФУТБОЛНА ФЛАННЕЛКА сезон 11/12г. НА WW W.ORIGINALNI.BE !
Запали я баче Кико!

2014.09.21 | 23:06

2
Вече знам, че баба Яга съществува! 1:1
ves666

2014.09.02 | 09:27

1
edna takava divizia na tebe ti trebe tyrska hihihi

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини