Реформаторското управление е единственият шанс за България, увери М. Димитров

  • 18 юни 2014 07:59

  • 1096
  • 3
Реформаторското управление е единственият шанс за България, увери М. Димитров
©

Да се надяваме, че няма да има изненади, но важното е, че отиваме към избори, защото държавата е в изключително тежко състояние.

Това обяви в сутрешния блок на ТВ7 Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на от Реформаторския блок.

Такова правителство, което без никой да знае отива и подписва Южен поток на нас не ни трябва, категоричен е той. И това се случва в момент, по думите му, в който ЕК ни отправя наказателна процедура.

Ние имаме някои въпроси. Намалиха се доставките на газ през Украйна, дали не сме изправени пред нова газова криза? А за да бъде подготвена, ще поставим въпрос пред служебния кабинет и пред следващия, за връзката с Гърция, коментира той и подчерта: "Служебният кабинет има всички права освен законодателни".

Мен ми се ще следващото правителство да започне на чисто. Миналото служебно правителство беше адекватно, което ме навежда на мисълта, че и това ще е адекватно, смята Димитров.

На въпрос как ще коментира твърденията за задаваща се нова тройна коалиция РБ-ГЕРБ-АБВ, Димитров отвърна: "Това изглежда много несериозно. Най-малкото АБВ не можа да прескочи бариерата на Европейските избори".
Попитан конкретно за ГЕРБ - "България има спешна нужда от промяна и това няма как да е БСП и ДПС".

Помолен да коментира думите на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, че Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва ще бъде следващият човек в НС, който ще държи юздите в НС, а Бареков казва, че Костов е бил един от най-добрите, Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на каза: "Аз лично нямам никакво съмнение, че Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от командва ДПС, но Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - категорично се е дистанцирал от Реформаторския блок и се е отдръпнал от политиката".

За мен ББЦ не е промяна, то е същото статукво. Ако говорим за промяна, трябва друго правителство – дали едно друго правителство, което да е реформаторско – да, това е единственият шанс за България, подчерта реформаторът.

Ако не бяхме ние, сега вие и цяла България нямаше да знае какво се случва с Южен поток, увери той.

Не бе подмината и темата, която разтресе България през последните дни, а именно скандалът "Пеевски - Василев". Относно нея Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на сподели: "Много ми е мъчно, че хора с открито влияние управляват България и това не може да продължава. Иронията е в това, че не може определени хора да са по-силни от държавата. Мен ми се иска първо България да бъде управлявана открито, а не задкулисно".

Последвайте канала на

1096 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.06.18 | 22:36

3
ОТ ВАС И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА.

2014.06.18 | 22:36

2
реформаторския блок е единствения шанс България да се управлява от политици доказано провалени

2014.06.18 | 22:36

1
Единствен шанс,как да не ви повярваме!Вече ви ядохме попарата и трябваше Кунева да ви помага.Тя ви избави от блатото,на светлинни години сте от нея.Това,че мразите Русия и сте за спиране на ''Южен поток'' ще ви изиграе лоша.Един държавник никога не работи с омраза срещу друг,а гледа интереса на страната си.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини