Кънчев: БСП постъпи мъжки, Кадиев е ревльо

  • 11 юни 2014 17:37

  • 3218
  • 6
Кънчев: БСП постъпи мъжки, Кадиев е ревльо
©

БСП е съставена от мъже, а Кадиев е ревльо. Това каза лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев в предаването "Лице в лице" по БТВ. Държавата се оправи, когато и в най-бедното българско семейство влизат поне 5% от доходите на сем. Кадиеви, той е вечно от нещо недоволен. Партията БСП е създадена от бойци, а не от ревльовци.

Коментарът му беше за думите на Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в веднага след подаването на оставката му от ръководството на БСП. "Подарихме им България на тепсия. Питам се какво трябва да направя, за да не се случи това. БСП е раздробена. Никой в БСП не вярва да спечелим тези избори. Изпълнителното бюро на БСП трябва да пазят партията от себе си", коментира тогава Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Не съм упълномощен да изнасям неща от кухнята на БСП, но имам впечатление от дългата си обиколка из страната и хората там казват, че след прибързаното изказване на външния министър Кристиан Вигенин, не му бе поискана оставката, каза кънчев. над 97% от членовете и симпатизантите на БСП са русофили и с този акт около 200 000 гласа се загубиха по трасето. Питаха още защо в последните години те се виждат очи в очи повече със Станишев отколкото с местните им лидери. Най-големият проблем беше, че хората на Първанов не отидоха навреме при него, за да разчистят терена. Резултатът на АБВ е позор, той събра малко повече от това, което взима Евророма, смята Кънчев.

90% стоят зад Станишев, казаха се много неща, изпусна се пара, разказа Кънчев. Според него само от половината от тази енергия била употребена на изборите, а ГЕРБ щели да бъдат победени с много.

Ако извадим миллетските гласове, ние бием ДПС. Те се готвеха да станат първа политическа сила, но това не стана и това е най-големият им проблем. Купувачите при циганите не бяха един или двама. Една партия вложи 7 цифрена сума в квартал Факултета, но взе само 156 гласа, разкри той.

Бюлетината трябва да бъде максимално усложнена. Не трябва да има номера. На тези избори бяхме свидетели на търговия на гласове от всички партии, добави Кънчев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3218 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.06.17 | 00:57

6
В ПАНДИЗА ЩЕ СТЕ В ЕДНА КИЛИЯ С ДРУГАРЕТЕ

2015.06.17 | 00:57

5
Нали се сещаш че подкрепата за циганския шовинизъм няма бъдеще. Особено когато е гарнирана с антиромски истерии огранизирани за да генерират псевдонационализъм.

2015.06.17 | 00:57

4
Дивото зове! И нашата управляваща глутница откликва. За тях „Южен поток“ е като пълнолуние през нощта. Не могат да му устоят. Обърнали са глави към него, навирили са муцуни и вият. „А-у-у! Какъв хубав проект!“, „А-у-у! Колко безопасен и полезен за България!“, „А-у-у! А-у-у! Без него ще пропаднем!“

2015.06.17 | 00:57

3
mangal mrasen gaden

2015.06.17 | 00:57

2
Манго , марш при кофите за боклук !!!
минчо п.ката

2014.06.12 | 10:29

1
тия са властимащите затова сме най бедни крадливи ибливи и още какви ли не живота ви зависи от такива като кънчев

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини