Самоубийството на БСП е тяхно право, заяви Вежди Рашидов

  • 11 юни 2014 10:16

  • 2089
  • 2
Самоубийството на БСП е тяхно право, заяви Вежди Рашидов
©

Самоубийството на БСП е тяхно право. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко по отношение искането на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на за избори през юли месец.

Според него е нужно задължително гласуване, докато се оправим, иначе ще продължим по същия начин.

"Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на не разбра ли, че съсипва собствената си партия”, попита Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

На въпрос дали има договорка между ГЕРБ и ДПС, той заяви, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е доказал, че не е глупав играч.

"В този ред на мисли аз ще бъда лакмусът, ако те се обединят. Ще съм първият, който ще си тръгне, ако това стане, защото няма да участвам в самоубийството на ГЕРБ. На този етап обаче няма такова нещо”, коментира Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2089 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
асегаде

2014.06.12 | 13:37

2
Откак не е власт, от тоя пишман европеец е останало само - вежди и брада, и разбира се голяма жадна уста!

2014.06.12 | 13:37

1
Майка ви долна квде се намерихте все с големи глави и малки пишки да ви е...а майката смрадливи изроди

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини