Манолова: Няма да тръгнем като разпасана команда на тези избори (видео)

  • 11 юни 2014 09:04

  • 2525
  • 5
Манолова: Няма да тръгнем като разпасана команда на тези избори (видео)
© Булфото

Невъзможно е предсрочните избори да бъдат проведени до края на юли. Това заяви на влизане в парламента зам.-председателят на Народното събрание Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Явно думите на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на не са били разбрани достатъчно добре. Вотът трябва да бъде проведен възможно най-скоро, но при спазване на законовите процедури, заяви тя.

Нужно е спокойствие, нормално поведение на политическите сили, диалог за насрочване на дата за избори, заяви Манолова.  След предсрочните избори всяка партия ще има време за анализи, смята тя. "Няма да тръгнем като разпасана команда на тези избори. Иначе театрално можем да хвърлим оставки. Тръгваме на избори, тръгваме със самочувствието след едно добро управление.  Ще постигнем много по-добър резултат на предстоящите избори", каза тя.

"Най-безотговорното поведение на парламента би било, ако не избере членове на Сметната палата", заяви Манолова. По думите й нямало как да се проведат избори без Сметна палата. "Този, който предлага да не съществува този орган, очевидно не просто не  уважава институциите, а е решил да предизвика хаос в държавата", каза още тя.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2525 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.06.16 | 08:30

5
На истина е нужно спокойствие, а не като предишната истерия, която създаде на предишните избори, нали Майче. Само че има една народна мъдрост мила, който сее ветрове, ще жъне бури. Костинброд е бумеранг, който ТИ хвърли, пази се той се връща.

2014.06.16 | 08:30

4
що ли не вече не виждаме оня самодоволен селски сурат курвенски!?
Майка му

2014.06.16 | 08:30

3
Майче,Майче....Пак ще си правиш всеки ден прически ,ама май само на Ангел ще ги показваш!Язък!
ПРОСТИТ.ТКИТЕ НА БРАТЯ ГАЛЕВИ

2014.06.11 | 21:18

2
НЕКА ПОВЕЧЕ НЕ ДОПУСКАМЕ ПРОСТИТ.ТКИТЕ НА БРАТЯ ГАЛЕВИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ. ЦИНИЧНО Е !

2014.06.11 | 21:18

1
За една година този псевдо експерт нищо не направи за изборният кодекс а въпреки че обещаваше да го изготви за една седмица!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини