Атанасов: ДПС ще изпие кръвта и на БСП

  • 29 май 2014 09:01

  • 2372
  • 5
Атанасов: ДПС ще изпие кръвта и на БСП
©

"Страната ни се нуждае от незабавни парламентарни избори не заради политиците, а защото тази сериозно разклатена политическа среда е най-благодатна за тежки корупционни схеми. В тази връзка вчерашното поведение на Местан на практика е провокация точно към това”, коментира в "Здравей, България” по Нова телевизия Атанас Атанасов.

"С БСП и със Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на на този етап като управление е свършено. И ако разумните среди в партията си дават сметка в какво се въвличат, те имат най-голям интерес от бързи избори, за да излязат от властта и да си оправят партията. Иначе ще се случи като НДСВ – ДПС ще им изпие кръвта до край”, смята Атанасов.

Според него думите на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в са класически ход за разклащане на властта, а ДПС е единствената партия в България, която покачва доверието си "чрез консумация на властта".

"ДПС не е оттеглило подкрепата си към кабинета и не става въпрос за предсрочни избори, поне засега. За да продължи да работи, това правителство трябва да направи сериозни реформи и да покаже по-голяма активност”, е на мнение пък журналистката Валерия Велева.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2372 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.05.30 | 11:15

5
Управлява ли БСП - България катастрофира. Оставка!

2014.05.29 | 14:32

2
Te(BSP) i v momenta ne upravliavat,marionetki sa na DPS
минчо

2014.05.29 | 16:46

4
отмъщение за възродителния процес и докато не унищожат БСП и части от ДС турците няма да се откажат а вие гледайте и простейте толкова ! прозди ! комунисти не съм и виждал
боздуган

2014.05.29 | 14:32

3
на тая курва ...рязаният и купи апартамент....лашка я в сараите
валентин

2014.05.29 | 14:32

1
наркомрежата участвала в тия избори , за това бабите объркаха как да гласуват - били са дрогирани и им се е виждало двойно това 15 !!! а за кръвчицата на бсп е ясно , те сами си я продадоха на местан=доган !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини