Радан Кънев за избора на Светослав Малинов: Да не търсим интрига (видео)

  • 27 май 2014 07:43

  • 2290
  • 1
Радан Кънев за избора на Светослав Малинов: Да не търсим интрига (видео)
©

„Нямаше изненада, че Светослав Малинов спечели преференциалния вот на изборите за ЕП“, заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на Реформаторския блок Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Той припомни, че Реформаторите винаги са искали преференциален вот.

Кънев отхвърли категорично обвиненията, че е имало контролиран вот. „Ако видим внимателно резултатите на Реформаторския блок, ще видим, че над 50% от избирателите са гласували с преференциален вот, като половината от тях са избрали Малинов“, обясни той.

„Да не търсим интрига“, помоли той водещите на „Здравей, България“.

На въпрос каква е причината хората да не изберат Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, той отговори, че не може да даде отговор. „Не мога да вляза в главите на избирателите“, обясни Кънев. Той заяви, че не може да си представи какво би станало, ако Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 не е водила листата на Реформаторите. „Аз видях как тя дърпаше листата, какви бяха нейните послания“, добави той.

Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и отново поздрави ГЕРБ за успеха, който е постигнаха на евроизборите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2290 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.05.27 | 13:30

1
Не е имало контролиран вот.Просто Костоф тихомълком си постави черния дърт и спаружен грездей в аналния доста разсширен отвор на пачавретината от БКП.След което го извади и и го подаде да го смуче като биберонче.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини