Станишев: София все едно се управлява от лилипути

  • 11 септември 2011 11:53

  • 2610
  • 16
Станишев: София все едно се управлява от лилипути
© Булфото

Страхът и силовите методи ще бъдат основен инструмент и коз на управляващите на изборите - това се прави повсеместно като единна стратегия на партията ГЕРБ, заяви лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на на пресконференция.

По думите на Станишев, до голяма степен тези избори ще бъдат тест дали искаме такъв модел на управление, предаде "Фокус".

Без да правя никакви алюзии, ние живеем вече 20 години в демократично общество, което бавно и мъчително изгражда гражданско общество и институции, каза той. Станишев заяви, че това, което вижда днес, е обратен процес – който води държавата и обществото към еднолична власт, премахване на разделението на властите.

Управляващите, които показват все повече своята несъстоятелност да решават ежедневните проблеми на хората, все повече залагат на страха и на силовите методи, заяви той.

Лидерът на БСП каза, че София е най-големият град в страната, с огромни възможности, защото на един човек се падат над 1000 лева от бюджета, докато в град като Смолян например – около 400. Проблемите обаче рязко се задълбочиха, все едно столицата е управлявана от „лилипути”, посочи Станишев.

Той заяви, че София се управлява по затворен и непрозрачен модел, подчинен на тесни групови интереси. Модел, който произведе корупционни скандали с национално значение. Голямата мисия на нашия кандидат-кмет Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в е да разкъса този кръг с помощта на софиянци, посочи той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2610 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
IrD $ DGD

2011.09.13 | 02:22

16
Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Защо? Човекът е обществено животно. Обществото е изобретило три способа да се държат хората в робство: насилие, пари и свобода. Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина. Търговците продават това което не са направили, крадците и политиците - това което не е тяхно, проститутките - това което не би трябвало да продават.Кой още твърди, че светът не се крепи на търговията и избори? Променете "Системата" сега, защото е безсмислена-Вие гражданите трябва да имате пълен и постоянен контрол над политиците, не обратното както е сега - ако няма промяна - просто всичко ще се повтори.Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката.Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!
ludia

2011.09.13 | 02:21

15
Серго ти мръсна подлога на доган....хапвай сиренце и мълчи.
maybor

2011.09.13 | 02:21

14
тоя мръсен гаден плъх продължава да нахалства, няма ли някой да го застреля нещастника, той когато имаше властта да каже какво направи а не да плюе по-хората които се опитват нещо да направят за нас и нашите деца, много ме яд като му видя мазната муцуна, да пукне дано:)
vanko76

2011.09.13 | 02:21

13
Ти пък много знаеш.Като сте много загрижени направете така да премахнете от властта мутрата Борисов и неговата групировка ГЕРБ ама като ви гледам само лаете и нищо.
Коко

2011.09.13 | 02:20

12
Какво въобще му обръщаме внимание на това мекере - нека си плещи, то след време като изчезнат червените бабички и той ще се изпари яко дим, както и мазната му партия просъществувала единствено с кражби и лъжи!
димитрова

2011.09.13 | 02:20

11
ей,станишев защо не се пенсионираш и не изчезнеш от погледа на измъчения българин.то по добре да ни управляват лилипути отколкото ,,цветенца,,като теб.това твое нахалство кога ще свърши бе.......вечно критикуваш останалите ,засрами се крадец ненаситно животно
анонимен

2011.09.13 | 02:19

10
Този Хамстер все повече го ненавиждам.Ще гласувам против него на изборите.Алчен злобар!!! Срамувам се че съм българин от теб.Ти си невероятен БОКЛУК!!!

2011.09.12 | 22:11

9
Кво приказва нещастника - Гей - Сергей, Лили путки, щели да управляват София. Че снощи Лили го отнесе и не знаем, къде го занесе, а путки валяло, най дъртите и употребявани при Гея, били Хомофилки, щото стават вече само за свирки и се наредили до Сергея, белким нещо ги огрее!!!

2011.09.12 | 22:00

8
Тоя крадец пак се обажда .... СЕРГО не си по-различен от тях така ,че си трай.

2011.09.12 | 21:59

6
Мхм, дай защото всички някога сме нарушавали някой закон да си траем и да се радване на пожарникарчето
ALI

2011.09.12 | 21:59

7
Жалко същество

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини