Станишев: Правителството изяде фискалния резерв

  • 14 юни 2011 15:09

  • 3454
  • 8
Станишев: Правителството изяде фискалния резерв
©

Международният валутен фонд настоява българското правителство да възстанови нивата на фискалния резерв. За две години половината от него бе профукан. Това каза на пресконференция лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на след заседание на Изпълнителното бюро на партията.

От 8,2 милиарда лева фискалният резерв е намалял на 4,5 милиарда лева. Достатъчен е само един факт за внасяне на вот на недоверие и това е тоталното обедняване на българите, каза Станишев. В антикризисната програма на Министерски съвет има ясен ангажимент за създаване на механизъм за увеличение на минималната работна заплата от 1 юли 2010 г. Този циничен цирк, който се разиграва в българското правителство е направо подигравка с хората с най-ниски доходи и с българските пенсионери, каза Станишев.


 

Последвайте канала на

Novini.bg
3454 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2013.07.01 | 14:16

8
Abe xora, zasto ne razberete, 4e ypravlenieto na troinata koaliciq e po dobriq variqnt v momenta!B.Borisov ne se li izmori da sprqga vseki den!Tri godini govori za tqx i ne e svarsil nisto d;bro, o to4no obratnoto, ostavi xorata na proseska toqga!Da pravi seriozni nesta, a ne da izliza na ekrana kato zvezda!V Troinata koaliciq ne ypravlqvase samo Stanisev, tam se ypravlqvase i ot drygi partii.Da ne stane taka, 4e nakraq Boiko da se moli Na Stanisev da go vzeme v sledvastata koaliciq!Q se zamislete........
ivan

2013.02.25 | 20:15

7
България е една от най-силните държави в еРепублик - толкова силна, че предизвиква завистта на някои от съседите си, които се съюзиха за да ни заличат!В момента България води тежка война с ТУРЦИЯ,която много трудно удържаме..Ела, регистрирай се - ХОРАТА са най-ценният ресурс!!!" Можете да се регистрирате от http://www.erepublik.com/en/referrer/Tonny92.
Гоце

2013.02.25 | 20:14

5
Кръстили на серГЕЙ щерката ДИАРИЯ - на баща си името да носи.
ARROGANT

2013.02.25 | 20:14

6
Глупаво и тъпо!
Димитров

2013.02.25 | 20:14

4
Поздравления към г-н Сергей Станишев ! Омразата,завис-та и злобата - са вид психично разстройство,разновиднст на стреса.Правителството на ГЕРБ именно има такава установена диагноза,която за съжаление е неизлечима . Затова се очаква още поне 50 години да продължават да плюят по Тройната коалиция.Имало и други заболявания- много висши чиновници страдали от "клептомания"......
deso

2013.02.25 | 20:14

3
димитров вземай си хапчетат редовно щото и твойта хич нее лесна,.
Гого

2013.02.25 | 20:14

2
Крадеца вика дръжте крадеца, няма такава пародия просто! Кой друг, ако не тройната коалиция разграбиха парите в държавата, като видяха, че ще загубят властта! Как не го е срам да се показва пред хората този изобщо! Защо допуснаха да се стигне до тази криза, като са такива тарикати. Кризата е следствие на алчността човешка и беше ясно, че ще се стигне до тука. Този сценарии е разиграван неколкократно в Щатите. Лошото е, че тия юнаци дето се бият в гърдите, че мислят за народа, са пълни лаици и неграмотници! По-зрелите читатели сигурно си спомнят пирамидата Лайф Чойс на Майкъл Капустин, истината е, че тогава много от депутатите по онова време изгубиха спестяванията си! Кой от закуски, кой от нещо друго спестявал и в един момент ядец. Еми те като не могат да се грижат за собствените си пари, как ще се грижат за благоденствието на народа?!?!?!?!
Вагинин

2013.02.20 | 20:30

1
Смешно човече

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини