Станишев: Честността на изборите е изложена на риск

  • 08 септември 2011 17:55

  • 1186
  • 7
Станишев: Честността на изборите е изложена на риск
©

Предстои ни много тежка кампания, честността на изборите е изложена на риск, каза председателят на НС на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на в Перник, съобщиха от пресцентъра на БСП.

На среща с местните партийни лидери и кандидати за кметове в Пернишка област той е препоръчал да се водят разговори с представители на всички демократични партии, освен ГЕРБ, за да се предотвратят изборните манипулации. Лидерът на БСП изтъкна, че от месеци кметовете на левицата по места са подложени на невероятни атаки.

Въпреки постоянните проверки от всички контролни органи обаче, те продължават да работят. В Перник например предстои откриването на нови обекти, изградени през мандата на кмета Росица Янакиева. Станишев подчерта високата мобилизация на членовете и симпатизантите на БСП да гласуват и призова за активност на изборите, за да се неутрализира ефектът на контролирания вот.

„На България е нужен президент с визия за развитието на страната и единственият такъв кандидат е Ивайло Калфин”, каза още Станишев. По думите му оценката за работата на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното като министър показва, че всички ресори на управляваното от него министерство, с изключение на пътното строителство, изостават - няма политика за водния сектор, за кадастъра, за свлачищата. „Това би могло да стопира работата по проекти на ОП „Околна среда", обясни лидерът на БСП.

„Кандидатите на ГЕРБ не ни притесняват, защото в по-голямата си част са кухи“, каза лидерът на БСП. Той добави, че досегашните кметове на БСП по места, които се кандидатират отново, залагат най-вече на направеното от тях. „Перник и Радомир си имат кметове”, каза Станишев и припомни, че в Ковачевци частичните избори са били първата загуба на ГЕРБ след парламентарния вот. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на изрази очакването си, че БСП ще бъде първа политическа сила в областта.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1186 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
владо

2011.09.12 | 02:43

7
Не ви ли омръзна от кухи и идиотски комунистически брътвежи- 70 год. едни и същи простотии! Ако това което обещаваха 70 год.се беше сбъднало сега надали щяхме да сме последни в Европа ,и за това надали е виновна партия ,която е на власт от 3 години!А какво направиха"много умните и много знаещите" комунисти дет ни управлаваха 60год. Само обещания,простотии и манипулации - време е да им бием шута! Щот иначе и след още 20 год. ще слушаме пак ей тия простотии! ИМА КОМУНИСТ - ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!
глупости много

2011.09.12 | 02:42

5
Незнам кой крал кой не ама...колкото това правителство друг не е. Толкова преядоха,че вече няколко депутати едва стават от столовете. Костов само може да завижда...той и за 20 години нямаше как да открадне толкова колкото ГЕЙБ за 2 години.
Hades

2011.09.12 | 02:42

6
Хаха, този тръгнал да говори за честност. Смях голям. :D
ижан костов

2011.09.12 | 02:41

4
крадеца вика дръжте крадеца
отг

2011.09.09 | 21:10

3
Наистина кметовете от БСП са подложени на атаки и не им се дават средства,защото по думите на гербаджиите те са червени общини или градове/села
---- Прикрепено писмо (do Georgi Sedevchov Parvano

2011.09.09 | 21:10

2
---- Прикрепено писмо (do Georgi Sedevchov Parvanov) ---- Подател: evgeni slavkov До: press@president.bg, president@president.bg, office@president.bg Относно: do Georgi Sedevchov Parvanov Дата: Четвъртък, 2011, Септември 8 19:32:41 EEST Господин Първанов,като токова милееш за България досега защо не засегна темата за енергийната сигурност,та сега ще и лобраш за шенгенското пространство,пак и от каква позиция ??? Тази "енергиийна" думичка всички знаят с какво се асоциира.Ами темите които сега използваш като повод да не те забравят саществуваха и по интернет дори,та тавоите 152 души президентски и съветници не те ли побутнаха в блаженния ти летаргичен сьн?????Не ,не Георги,хитростта ти и наглостта ти са паралелни,но теб и Бойко ти вярват вече само бабичките ,директора на К1 , Сертов и дядо поп и Путин. Абе Първанов ако си толкова родолюбец,къде ти бе мнението относно темата "Българтабак" ???? Ах ти Георги-Мажоритарний симпатяга такъв,дори и Доган ти завижда на лукавостта ти......
3

2011.09.09 | 08:05

1
ЗАКУПЕТЕ ФУТБОЛНАТА ФЛАНеЕЛКА2011/2012 на WW W.ORIGINALNI.BE !!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини