ДПС: Няма да вземем участие в политическия фарс на ГЕРБ (видео)

  • 09 май 2014 10:25

  • 2339
  • 5
ДПС: Няма да вземем участие в политическия фарс на ГЕРБ (видео)
©

Ние няма да подкрепим искането за оставка. Няма да вземем и участие в дебата, защото смятаме, че това е политически фарс. Това е продължение на политиката на ГЕРБ да губи времето на НС, да използва процедурата за деструктивни политически цели. отколкото по същество. Това каза депутатът от ДПС Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от трибуната в НС по повод поредното искане на оставката на зам.-председателят на НС Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

От началото на този мандат изказванията на депутатите от ГЕРБ са повече по процедури. Тази политика на деструкция е грешна, категоричен е Цонев. Тази политика е несъстоятелна и няма да участваме в този дебат. При предното искане на оставката на зам.-председателят на НС Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на ние изтъкнахме нейните качества, изразихме подкрепата си и смятаме че в момента се спъва приемането на важни закони.

Според депутатът от ДПС да се пречи за приемането на закона не е политика. Няма нужда да си измисляме фалшиви аргументи, за да се провали приемането на Закона за МВР. Ако той доведе до лоши резултати това си е наша отговорност. Ние няма да вземем участие в този фарс, заяви Цонев.

Несериозно е точно вие да определяте поведението на ГЕРБ като деструктивно. Вие от тази трибуна вчера заявихте, че сме бавели дебата и деструкция и обявихте, че ще предлагате прекратяване на дебата. Ако смятате, че извеждането на определена теза е безмислено и депутатите са тук само, за да натискат копчето - грешите. Не съм съгласна, че липсват аргументи за исканата оставка на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Вашето мнозинство гласува две седмици ваканцуване от загриженост за народа ли, попита Атанасова и отговори: "Не мисля", заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова

Депутатът от ГЕРБ Светослав Иванов обяви, че има какво да кажат, затова го казваме. "Тук се променят политиките на държавата. Вразумете се, г-н Цонев. Цялата политика, премахваща конкурсите при назначаване на хора в системата ще доведат до една пагубна въртележка на кадри, които няма да са грамотни . Ще стигнете до там, че няма да се носи отговорност за грешките. В новия закон няма нито една отговорност на главния секретар", продължи Иванов по темата за новия Закон за МВР.

От БСП обвиниха ГЕРБ в лицемерие. Те коментираха, че на рождения ден на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от ГЕРБ са се изредили да я целуват и поздравяват за доброто ръководене на НС, а сега лицемерничат. От ГЕРБ отговориха, че в това да си възпитан няма нищо лошо и политиката не бива да се смесва с личните взаимоотношения.

Репликите ви бяха доказателство, че не се слушаме. По един закон опозицията може и е длъжна да каже несъгласието си, да изложи аргументите си и да се опита да го поправи, но не и да пречи. Всеки трябва да изказва аргументите си, категоричен беше Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2339 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.05.09 | 17:25

5
От, това правителство ,по- голям фарс ,не е имало ! Абсолютен цирк сте другари от бсп и дпс ,начело с атака .

2014.05.09 | 17:24

4
Ало,келнер/Имам в предвид Даката Цонев/, дай две бири и кажи на музиката да свири.
6

2014.05.09 | 17:24

3
Абе нека си гласуват постове . След изборите нов закон и вън завинаги всички кадри назначени от ДПС БСП и Атака .

2014.05.09 | 16:08

2
dps i ataka sa edno
лютви местан

2014.05.09 | 16:08

1
поклон пред героите от априлското въстание .ние от дпс ще поднесем цветя и венци на паметника.в Перущица.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини