ГЕРБ към Манолова: Дайте път на някой, който ще се справи

  • 09 май 2014 12:14

  • 1557
  • 1
ГЕРБ към Манолова: Дайте път на някой, който ще се справи
©

От изказванията дотук ми направи впечатление, че съпартийците на Манолова я защитиха с процедури, а не като личност. Не знам на какво се дължи това. Това каза депутатът от ГЕРБ Светослав Иванов в пленарната зала във връзка с искането на оставката на зам.-председателят на НС Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Красноречието се учи в първите няколко години в училище, след това то се развива и се пълни със съдържание. Това да използваш думи, чийто съдържание не знаеш не носи позитиви за г-жа Манолова.

Точно преди да ви подаря цветето за рождения ден ви пожелах "Мъдрост оттук нататък". Вие не го направихте, коментира Иванов.

Той призова Манолова да освободи мястото на зам.-председател на НС. Според него тя трябва да даде път на някой, който ще се справи. "Защото вие не можете, г-жо Манолова. Вие правите жестомимични образи всеки ден".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1557 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Руди

2014.05.10 | 10:34

1
Твърде простичка,некомпетентна и неграмотна е тази Мая!С отвратителна интонация и смехотворни жестове!И това ни управлява,резил!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини