Борисов: Гарантирам ви, че фалшификации на изборите няма да има

  • 07 септември 2011 13:05

  • 736
  • 2
Борисов: Гарантирам ви, че фалшификации на изборите няма да има
© Булфото

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви, че фалшификации на предстоящите избори няма да има.

22 години сме се нагледали на фалшификации и на какво ли не и те знаят какво са правили и си мислят, че ще направим същото.

Аз ви гарантирам, че това няма да стане, каза Борисов в коментар на думи на лидера на ДПС Ахмед Доган, който заяви, че очаква манипулация на изборите.

На въпрос – дали при евентуална изборна загуба Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното би намерил място в правителството отново, но като вицепремиер, Борисов отговори, че е търсил трети вицепремиер, когато Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи не е имал достатъчно опит.

Тогава премиерът бил недоволен и от бързината и скоростта, от приходите. Координацията между министрите в момента е много добра. Тръгна из страната така, както настоявах, защото той не беше живял дълго време в България и едно е да си чул, че в Созопол има разкопки, едно е да отидеш да ги видиш. Едно е да си чул, че Добрич и Добруджа е житницата на България, съвсем различно е да минеш по блоковете, да се срещнеш с производителите, с животновъдите, с всички останали. Едно е да си чул, че в Кърджали садят тютюн, съвсем различно е да отидеш и да видиш, че всъщност това е единственият поминък, когато правим дотация там, каза премиерът. Според него – Дянков е изпълнил всичко това и към момента не е необходим трети вицепремиер.


Борисов бе категоричен, че в сегашната ситуация, като номиниран за кандидат-президент от ГЕРБ, Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното няма право да мисли за връщане назад.


Режеш моста зад себе си, за да е сигурно, че трябва да вървиш само напред, в противен случай винаги се колебаеш, каза министър-председателят.

Последвайте канала на

Десислава Станева
736 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.09.08 | 11:32

2
И Бойко и Цветанов, снаят добре, че изборите ще бидат манипулирани!
възмутен

2011.09.08 | 11:32

1
Още сега маниполират, дори Форумите тук!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини