Жозеф Дол: Социалистическите правителства фалираха страните си (снимки)

  • 08 април 2014 07:21

  • 1576
  • 5
Жозеф Дол: Социалистическите правителства фалираха страните си (снимки)
©

Социалистическите правителства са тези, които фалираха страните си по време на своето управление и пример за това са Португалия, Гърция, Ирландия, Испания и други. Това заяви председателят на Европейската народна партия Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския на среща с заместник-председателя на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, водача да евролистата на ГЕРБ Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник и заместник - председателя на ПГ на ГЕРБ Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 в Брюксел. Коментарът на Дол е в отговор на обвиненията, които отправя през последните седмици председателят на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, че десните правителства от ЕНП са довели до проблемите и кризата в Европа.

„След Португалия и Гърция, неспособността на социалистическите правителства да решават проблемите на хората и държавите по време на световна криза личи и от управлението на левите във Франция и Италия в момента”, коментира Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския. Той посочи още, че точно правителствата от ЕНП са тези, които помогнаха за възстановяването на Европа от кризата, и са единствените, които могат да гарантират сигурност, стабилност и растеж на страните-членки на ЕС. В отговор на това Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа заяви пред Дол, че ГЕРБ се е регистрирала първа за европейските избори в ЦИК и представи слогана на партията „България няма време за губене”. Заместник-председателят на ГЕРБ подчерта, че партията ще води позитивна и европейска кампания, която да контрира популизма на социалистите в Европа.

Водачът на евролистата на ГЕРБ Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник изрази увереност, че ГЕРБ ще спечели максимален брой евродепутати в България и те ще се присъединят към Групата на ЕНП в новия Европейски парламент.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1576 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
FM

2014.04.10 | 18:17

5
ГЕРБ беше дясно правителство, но копаеше дъното на блатото от мизерия.
Примера в България

2014.04.08 | 22:01

4
Навсякаде където има така наречените социалисти има корупция и много бедност.Ако от НАП излязат данъчните деклараций на светло ще разберете че 99% от новобогаташите тук са деца на бивши комунистически величия.

2014.04.08 | 22:01

3
Не му придиряйте на Станишев, той винаги е казвал на черното бяло. Това е нормално за тъп комунист.

2014.04.08 | 22:01

2
Има ли комунисти/социалисти/ винаги има фалити на държави !!!

2014.04.08 | 15:39

1
КОМУНИЗЪМ==ФАШИЗЪМ !!! ИДЕОЛОГИЯТА Е ЕДНА И СЪЩА !!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини