РЗС: СДС днес регистрира "Съюз на Догановите партии"

  • 01 септември 2011 17:10

  • 999
  • 1
РЗС: СДС днес регистрира "Съюз на Догановите партии"
© Булфото

"РЗС остро осъжда конспиративния ход на СДС за регистрация в ЦИК на т. нар. "Съюз на десните партии" през главата на партньорите им от ДСБ", съобщават от пресцентъра на партията.

Според формацията "това е политическо предателство, което няма аналог от създаването на СДС до днес" и на практика днес в избирателната комисия е регистриран "Съюз на Догановите партии".

Вече е ясно, че чрез Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в, Софиянски и Бакърджиев, СДС прави байпас към ДПС за президентските избори. Чрез нечистоплътната сделка между тях се осъществи и широко прокламирания десен завой на Доган, в резултат на който от днес вече СДС е част от обръчите на ДПС, гласи позицията на РЗС.

Те дори прогнозират, че ДПС няма да издигне собствена кандидатура за президент и ще подкрепи Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в, "като лично посочи вицепрезидента от редиците на ОДС". Очакват още СДС да бламира десния кандидат за кмет на София Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е и да подкрепи "кандидата на Доган и Ковачки Стефан Софиянски". Третата им прогноза: "В редица общини в страната ще се породи невъзможност за регистрация на кандидатите на Синята коалиция, защото СДС ще подмени кандидатите на ДСБ, както направи с кандидатурата за президент".

"Прави чест на ДСБ, че не отиде да клекне на килимчето на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от в деня на Рамазан Байрама и не се полакоми да вкуси от отровната му баклава", коментират още от екипа на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. И използват случая да уверят десните активисти и избиратели, че ще им осигурят възможност да гласуват за автентични десни кандидати на предстоящите избори.

РЗС вече обявиха, че подкрепят десния кандидат за кмет на София Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е, въпреки че ще имат собствена листа за общински съветници, както и кандидат за президент - Атанас Семов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
999 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
SelskiqJedi

2011.09.02 | 09:41

1
Праим бай-пас и им го бутам покрай носа в устанцата през гъза.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини