Едвин Сугарев: ДСБ и СДС си спретнаха семейна свада

  • 01 септември 2011 15:09

  • 2383
  • 1
Едвин Сугарев: ДСБ и СДС си спретнаха семейна свада
©

Нищо няма да се промени в България с новата коалиция, в която се обединиха СДС и ОДС, както и още няколко десни формации, заяви за novini.bg Едвин Сугарев.

Както по – рано novini.bg писа, СДС отряза партньорите си от ДСБ в Синята коалиция и се включиха в ново формирование на десните партии. Тази сутрин седем формации, сред които и СДС, са внесли в Централната избирателна комисия (ЦИК) документите си за участие в президентската надпревара. Името на коалиция е "Съюз на десните сили" и в нея влизат партиите от т.нар. ново ОДС ("Радикали" на Евгений Бакърджиев, "Гергьовден" на Любен Дилов, ССД на Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра и Демократическата партия).

Сугарев бе категоричен, че смисъл няма нито от новото коалиционно формирование, нито от Синята коалиция, тъй като потенциалът на СДС и ДСБ е тотално изчерпан. Ситуацията, в която се намират двете партии, той определи като семейна свада.

Според него, Костов не би влязъл никога в новата коалиция на СДС и ОДС.

Това, което се нарича ОДС, хората, които го създадоха, едно време разрушиха истинското СДС, добави още Сугарев. Той поясни, че никога не може да се върне това СДС , което е било преди години, а камо ли да изпълни мисията си така, както трябва.

Във връзка с предстоящите президентски избори и синият кандидат Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в, Сугарев заяви, че е останал изключително изненадан от този избор. „Той бе смайващ за мен. Когато чух, си помислих, че това е нелепа шега“, коментира Сугарев. Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в е безнадеждна кандидатура, заключи още той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2383 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
БатЦан

2011.09.07 | 08:16

1
Отчасти съм съгласен с Едвин Сугарев. Само, че старото СДС е било винаги кухо и измислено още от неговото създаване от БКП и ДС. След това СДС стана "клиентела" и затова не е виновен Иван Костов. За съжаление десните хора в България са не повече от 10% и затова в обозримо бъдеще няма да се оправим. А новата формация "Съюз на десните сили" естествено е режисирана и е съставена от партии с по един файтон членове - заедно със семействата си. А за информация на тези, които не знаят - членовете и симпатизантите на ДСБ не искат Костов да слезе от сцената. Моето мнение е, че съюза СДС и ДСБ е вече напълно неработещ, след последните удари под кръста. СДС от доста време работи по този к-ски начин и не виждам нищо хубаво да се случи за в бъдеще!

Добави коментар

Водещи новини