Сидеров: Кунева, Калфин и Алексей Петров са кандидати на Първанов

  • 31 август 2011 10:08

  • 1120
  • 5
Сидеров: Кунева, Калфин и Алексей Петров са кандидати на Първанов
© Булфото

При срещите ни с избирателите през август установихме, че директивите, давани от Брюксел, не работят добре в българските общини.

Това заяви при откриването на есенната парламентарна сесия лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Дребните стопани в България в момента са дискриминирани, държавата не се грижи за тях, затова ще внесем законопроект в тяхна подкрепа и се надяваме на подкрепа от страна на управляващите, допълни той.

Поддържаме идеята си за създаване на доброволни отряди, които да защитават хората по малките населени места от циганските набези, подчерта Сидеров.

Предлагаме узаконовяне на строежите, градени от хората на тяхна собственост, които обаче не са узаконени поради пропуски в законодателството. Крайно време е да се приеме и закон за българския език, който да реши проблема с новините на турски и да ги препрати към регионални медии. Този закон ще помогне и на българите в чужбина, посочи лидерът на "Атака".

Сидеров съобщи, че ще предложат и промени в посока регулиране на лихвите, защото този проблем засяга много голяма група от хора, а също така и промени в бюджета.

Все още не знаем кандидата за президент на ГЕРБ, което е недопустимо. Знаем кандидатите на Първанов - Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна и Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, БСП кандидат-президент няма. Кандидат няма и антиконституционната за мен партия ДПС. Когато станат ясни всички кандидати, трябва да проведем дискусия за развитето на България, която преди предишните президентски избори не се случи, защото Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в избягваше дебат с мен, каза още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Той посочи, че срокът за уседналост за местните избори е могъл да бъде и по-голям, но и приетият е стъпка в правилната посока.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1120 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Алекс

2011.09.05 | 07:49

5
Ти лъжеш ли Сидерьович ?
Алекс

2011.09.05 | 07:49

4
Ти лъжеш ли Сидерьович ?

2011.09.03 | 09:20

3
Лъжец!

2011.09.01 | 11:24

2
ЛЪЖЕ!

2011.09.01 | 11:24

1
НАЙ НАГЛО ЛЪЖЕ НАРОДА!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини