Волен Сидеров: България се ислямизира

  • 31 август 2011 08:01

  • 2067
  • 12
Волен Сидеров: България се ислямизира
© Булфото

От няколко години се избягва словосъчетанието „турско робство“ и Слава Богу, че тази година председателят на парламента Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 се осмели да го каже при честванията на годишнината от епичната битка на връх Шипка.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ лидерът на „Атака“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Интересно е защо президентът Първанов не присъства на тържествата, допълни той.

Много е тревожна тенденцията към ислямизиране в някои части на страната ни, по-специално в Родопите и Източна България. В някои градове в тези райони по улиците почти не можеш да чуеш българска реч. Абсолютно тенденциозно на къщи се пристрояват минарета, за да се покаже, че това е мюсюлманска територия и в бъдеще може да се стигне до искане за обособяване на тези региони, което сме наблюдавали в съседни държави, заяви лидерът на "Атака".

През 2009 година министър Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко беше казал, че е нужен закон за българския език, не разбирам защо сега си промени мнението, каза Сидеров.

Той посочи, че случаят с бития кандидат-кмет на ГЕРБ е илюстрация как могат да протекат изборите, ако не се вземат мерки. Според Сидеров са нужни решителни действия за освобождаване на хората от смесените региони от страха и прекратяването на порочната практика на купуване на гласове.

Сегашните управляващи направиха някои успешни стъпки към укрепване на държавността, но те не са достатъчни. Трябва да се действа в посока към създаване на по-добри условия за българското предприемачество, уточни той.

По отношение на споровете около добива на шистов газ в България лидерът на "Атака" каза, че да се правят проучвания в части от най-плодородната ни земя е самоубийствено. Той посочи, че страната ни няма да спечели много от този добив, защото евентуалното находище ще се експлоатира от чужда фирма.

Сидеров отново се обяви за разваляне на договорите на държавата с големите енергийни фирми, защото според него тези договори се нарушават от чуждите компании.

Надявам се, че на 4 септември "господин фантом"-кандидат-президентът на ГЕРБ най-после да стане ясен. Трябва да се види този човек какъв принос има за развитието на България и да бъде въвлечен в дискусия, каза още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2067 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Атанас

2012.07.28 | 16:16

12
В отг на комент Но7- мой човек чвно сега чуваш за Сидеров, защото от както влезе в политиката- 2005 той ТОВА САМО ГО ГОВОРИ ден и нощ. А не от днеска

2011.10.07 | 15:30

11
Докато не се роди новия Хитлер все ще бъдем така...
волен за президен

2011.09.28 | 14:05

10
волен за президен атака атака победа
bg

2011.09.28 | 14:05

9
Много е прав човека,ако преди години на миналите избори не беше направил някои ексцесии съм напълно сигурен,че щеше са спечели изборите ! Тази жалка паплач,която се мисли за турци по Родопите,трябва да бъде смазана заедно с мангалите от ДПС ! Ако не за друго това мисля,че е основателна причина да се гласува за АТАКА !!!
ЗЪЛ

2011.09.28 | 14:05

8
Чак сега В.Сидеров се събуди.
Jigolo

2011.09.28 | 14:05

7
Мн ПРАВ Е ЧОВЕКА !!
Botyo

2011.09.28 | 14:05

6
Za prezident!
evgeni

2011.09.05 | 11:04

5
---- Прикрепено писмо (вариант "приблизително равно") ---- Подател: евгени славков До: volen.siderov@parliament.bg Относно: вариант "приблизително равно" Дата: Понеделник, 2011, Септември 5 10:59:39 ЕЕЩ Господин Сидеров в сценария, в които неволно попадна/"джамията"/ и те предупреждаваха за да се пазиш, ти обаче избра интуитивно решение-първосигнално за излизане от положение -"след".Казваш,че устояваш принципите си и водещата ти сила е патриотизма и истината,обаче не устоя и тази ти теза.Защо след като попадна в мрежите на службите,чрез "джамията",ти изпадна в безтегловност от медийните нападки и стана неотлъчния подрьжник на интриганта Борисов,уж критикувайки го,но уви истината стана явна !!!!! Попадал си в подобни"мрежи" и преди,като случаят "магистралата" и си отстоявал,но сега поради ниските проценти от социологическите проучвания,ти избра варианта "послушното кученце".Едно да знаеш,че дори и като такъв,старите и изпечени вълци Първаново-Бойкови,няма да ти оставят дори и историческо място, освен в раздел "безтегловност".
batman

2011.09.04 | 22:46

3
За 'ислямизиране' не знам , но е нагло в български градове да се говори на турски в държавните институции, в магазини и заведения и менюта само на турски . Къде се намираме АДЖАБА??
serpentiny

2011.09.04 | 22:46

4
Прав си и ако отидеш в една Турция и някой си позволи такова нещо ще го линчуват публично, а и там доколкото знам си имат такъв закон за езика.
serpentiny

2011.09.04 | 22:46

2
Тук вече е много прав Сидеров, но ако не направим и ние самите нещо наистина ще се превърнем във второ Косово. Макар че това може да е стъпка за поддържане на активността на привържениците на Атака.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини