Цецка Цачева: В бюджета за догодина да има повече пари за ръст на доходите

  • 31 август 2011 08:20

  • 956
  • 1
Цецка Цачева: В бюджета за догодина да има повече пари за ръст на доходите
© Булфото

Не мисля, че изборите ще окажат влияние върху работата на парламента през есента.

Това каза в сутрешния блок на БНТ председателят на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

Един от най-важните закони, върху който ще работим, е законопроектът за държавния бюджет. Иска ми се акцентът в разпределянето на средствата от бюджета за догодина да бъде върху онези сектори, които водят до повишаване на доходите на населението, допълни тя.

Има тревожни сигнали от световната икономика, които не могат да не окажат влияние и върху нашата страна, но се надявам да успеем да изпълним поетия ангажимент за по-висок ръст на доходите. Бюджетът трябва да е балансиран и да не се облагодетелстват определени сектори за сметка на други, посочи Цачева.

Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 каза, че Пактът за финансова стабилност на финансовия министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи се възприема от страните с големи икономики. Според нея това ще бъде аргумент на някои партии да го подкрепят. Тя добави, че не се знае кога ще влезе пактът в парламента отново, тъй като септември е изпълнен с празници.

Народните представители проявиха активност през ваканционните дни и аз подписвам предложени закононопроекти от понеделник. Ще работим в посока на контрол върху парламентарните процедури и разширяване кръга на субектите, които могат да подават жалби. Възможно е да има разместване на парламентарни заседания около изборите, но повече ваканции до Коледа няма да има, каза председателят на Народното събрание.

На въпрос дали ще бъде допусната предизборна агитация в парламентарната зала, Цачева каза, че парламентът е място на сблъсък между политически тези и е трудно да се спазва границата, но се надява, че ще бъде спазен добрият тон.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
956 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.08.31 | 10:13

1
Ц.Цачева си получава голямата заплата от парите на народа - какво е еня за гладуващите - БЕЗСРАМНИЦА.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини