Борисов: Ако Алексиев е виновен, да го задържат и в кауша (видео)

  • 26 февруари 2014 10:02

  • 10401
  • 58
Борисов: Ако Алексиев е виновен, да го задържат и в кауша (видео)
©

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за пореден път развесели журналистите в парламента, като разказа виц за певеца Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши. Председателят на ГЕРБ разказа смешката на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, предаде репортер на Novini.bg.

"Едно джудже казало на Веско Маринов: С теб заедно израснахме. Веско Маринов го погледнал и отговорил: Е, как така израснахме?", гласеше вица. Освен смешки Борисов изрази мнение и по последните събития в политическия живот на страната. Той коментира напускането на депутати от ПГ на ГЕРБ и ПГ на Коалиция за България. "Ако "България без цензура" подкрепя управляващите се обрича на политическо самоубийство. Всеки, който има пари може да си купи депутати, без да се явява на избори. Не мога да разбера, защо Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на толкова много се радва?", попита риторично Борисов. "Ако "България без цензура", без да участва в изборите има депутати в парламента, няма как да поддържа дясно-центриските идеали. Така ще излъже своите избиратели. Предстои да видим в близките дни какво ще се случи и как ще бъде поддържан кворума в парламента. БСП даде един независим депутат, а ГЕРБ двама. За БСП е по-тревожно, защото ние като бяхме управляващи, никой не ни напускаше. С поведението на независимите депутати ще се разбере дали "България без цензура" ще стане патерица на управляващите", категоричен беше Борисов.

"Призивът на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на да продължи да говори не е интересен за мен, защото всеки може да говори каквото си иска. Това само отклонява общественото внимание от важните теми. В момента фонд "Земеделие" се управлява на семейни начала. Не се провеждат обществени поръчки. Един генерал определя една фирма и тя печели, а ние си говорим само, кой какво казал", коментира Борисов скандалите около изграждането на стената по границата с Турция.

Борисов не подмина и темата за общинския съветник от ГЕРБ Орлин Алескиев. "Не може само да се говори и да се хвърлят празни обвинения. Ако Алексив има вина, той трябва да бъде арестуван, разпитван и в кауша. Вместо това, той се разхожда от телевизия в телевизия. Даже бяха в едно студио с главния секретар на МВР. Лазаров да стане и да го арестува. Какво ми показват камионите му и репортерките влизат вътре? Призовавам моите колеги от МВР да се поучат от грешките на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и да си извадят поука. Да не говорят преди да е приключило следствието. На този етап явно само прокуратурата си е взела поука и мълчи", завърши Борисов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
10401 58

Свързани новини

Коментари 58

Добави коментар

2014.03.04 | 22:19

58
tova tursko mekere boiko e otvrat goliam
12345

2014.03.04 | 22:19

57
с теб сме Бойко мачкай турците от ДПС,еничарите от АТАКА и ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ.С ГЕРБ КЪМ ПОБЕДА.ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА ТОВА Е ГЕРБ.АКО СЕ ЧУСТВАШ БЪЛГАРИН И ИСКАШ ДА ЗАЩИТИШ НАЦИОНАЛНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ ГЛАСУВАИТЕ ЗА ГЕРБ.

2014.03.01 | 01:51

56
Гейбери, и сто браузъра да качите, и сто пъти да ги рестартирате, за да си харесвате спама, печатницата в Костинброд затвори.

2014.03.01 | 01:51

55
Кръгът около аферата с тон и половина кокаин се затяга все повече около Борисов .

2014.03.01 | 01:51

54
Ало, ало, тролчетата, не пеете в хор, един път разправяте, че Сретен Йосич, щял да трепе Бойко, и същевременно с това, че Бойко му правел чадър! Уточнете се най-после,питайте там Кутев, Моника и т.п., но не ръсете взаимно изключващи се неща !
Махнете КЪРВОЛОЦИТЕ!Иначе вас ще махнем!

2014.03.01 | 01:51

53
Само МИЛИОНЕН протест пред Парламент и МС-и то директно с/у ЧСИ.Там е спасението.Иначе ще ви колят законно,като сте единаци.А те като заколят един милион тъпунгери,са заредили избата за вълчетата си за 10 поколения напред.У нас само от милионен протест се насират всичките.- и леви, и десни.Иначе все контрата в бедняка.Този закон беше вкаран от страхотните радетели за социална държава-бсп,дпс и ндсв,начело с Мая манолова и Янаки Стоилов.Но ние сме си мижитурки,ако може сам да се оправя-Не става.Бунт и протести от милиони-по градове и села.Защото тази напаст-Част,съд.изпълнители са напипали златна жила-за такова нещо и мутрите през 90-те не са мечтали.На Бунт братя,на Бунт!

2014.02.27 | 15:28

50
Извинявай много но вие нямате 1милион млади българи камоли милионни да изкарате от къде...

2014.03.01 | 01:50

52
ma4kai boikoooooooooooo-tashacite na erdogan

2014.02.27 | 16:04

51
bravo.
Батко Данчо

2014.02.27 | 12:27

49
Станишев и Местан са умни, начетени хора и познават ситуацията в страната. Само те щв спасят България!Станишев-президент, а Местан-премиер!
Къде сте...

2014.02.27 | 12:26

48
тролчета платени....само като го видите Бойко в нета и откачате...свиквайте те...от Пролетта все по често...Само Герб

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини