Плевнелиев отива в Черна гора

  • 24 февруари 2014 20:00

  • 1233
  • 4
Плевнелиев отива в Черна гора
© Булфото
Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще направи двудневно официално посещение в Черна гора, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 

Визитата има за цел продължаване на политическия диалог на най-високо равнище, активизиране на двустранните търговско-икономически и инвестиционни отношения, подкрепа за европейската и евроатлантическата интеграция на Черна гора, както и засилване на ролята на двете страни за развитие на регионалното сътрудничество в Югоизточна Европа.
 
Утре президентът Росен Плевнелиев ще бъде посрещнат с официална церемония в Цетине от черногорския си колега Филип Вуянович. Двамата президенти ще разговарят „на четири очи“, след което ще се проведат официалните разговори на делегациите. Държавният глава ще има срещи с председателя на Скупщината на Черна гора Ранко Кривокапич и с министър-председателя Мило Джуканович.
 
На 26 февруари, сряда, държавният глава ще бъде на посещение в гр. Котор, където ще има разговори с представители на местната власт и на бизнеса от Черна гора.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1233 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.02.25 | 11:53

4
Ще иде и в Черна гора. И там ще мели заучени глупости-иновации, демокрации, и ще ги лъже, че е обединител на нацията... Само троши народна пара, полза от него -никаква. Поне да си седеше на задника и да не се показва никакъв...
Ина

2014.02.25 | 11:53

3
Ох, там не беше ходил още наш Плевньо да ни излага. Черногорци като видят колко му е пипето, ще помислят, че всички българи сме смахнати.
гошо

2014.02.25 | 11:53

2
Какво ще прави там?Вила ли ще строи?

2014.02.25 | 11:53

1
IDI PLEVELE ROSNI(AMA MNOGO DALECH),I SE NE VURNI!AMIN!

Добави коментар

Водещи новини