БСП се среща с Плевнелиев без Станишев

  • 20 февруари 2014 11:28

  • 1766
  • 3
БСП се среща с Плевнелиев без Станишев
©

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното се срещна с БСП в рамките на т.нар. месец на политическите консултации, който започна преди седмица със среща с Атака, а после и с ДПС.

На разговорите отидоха депутатите Янаки Стоилов и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Лидерът на управляващата партия Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на обаче не е в президентството, заради ангажименти в Брюксел. Червеният лидер е на заседание на Президиума на Партията на европейските социалисти, която в момента оглавява. На него ще бъде подготвян предстоящия конгрес на ПЕС в края на следващата седмица в Рим.

Стоилов и Нинова не коментираха предварително какви теми ще бъдат обсъждани с държавния глава и се очаква тяхното изявление след края на срещата.
 

Последвайте канала на

1766 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.02.21 | 00:50

3
USKRAINSKIAT PEDERAST STANISHEV IMA PO VAJNI ZADATCHI-KAK DA OTIDE DA JIVEE V BRUKSEL NA IZDRAZKA NA BALGARSKIAT NAROD NA KOITO "OSIGURI" 240000 RABOTNI MESTA. JALAK PRODAJNIK I PERVEZNIK-TOVA E STANISHEV

2014.02.21 | 00:50

2
Че за какво му е да се среща с този нефелник?! Станишев си има много по-важна работа от това да слуша глупостите на мистър Бийн!

2014.02.21 | 00:50

1
НИКАКВИ АБВ-та , БПС-та ,ДПС-та ,ТИКВЕТА , дудучета и други хюмнета ! САМО АТАКААААААА ! ВОЛЕН - ПРЕМИЕР !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини