Орешарски: Оградата по границата ни с Турция се строи

  • 13 февруари 2014 16:43

  • 1800
  • 3
Орешарски: Оградата по границата ни с Турция се строи
© Булфото

Оградата по границата ни с Турция се строи. "Имаме уверението, че до ранната пролет ще стане", каза пред журналисти днес в Харманли министър-председателят Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. "Притеснява ме малко оскъпяването - че предварителната сметка е била твърде обща", заяви премиерът в отговор на журналистически въпрос.

Орешарски отбеляза, че това е било разисквано вчера на заседанието на Министерския съвет и той е възложил пълна финансова ревизия на целия разчет. "След това ще ми се докладва и ще видя дали има хора за уволнение", посочи министър-председателят.

Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 посети регистрационно-приемателния център в Харманли, където са настанени около 1200 чужди граждани. По-късно той пристигна в Хасково за среща с представители на бизнеса от района, която е при закрити врата за журналисти.

Последвайте канала на

Novini.bg
1800 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
xxl

2014.02.18 | 14:46

3
''''и ще видя дали ще има хора уволнение' хахахахахахаха-има ли уволнен досега мутро

2014.02.15 | 16:29

2
мутро сикаджийска престани да крадеш заеми
не съм трол :)

2014.02.14 | 02:55

1
и защо ли пак като в старото време цял ден по кръстовищта имаше по 2-ма полицая в хасково..за онзи заветен миг като тръгне...кортежа..да префучи през града за секунди....колко полицаи днес не си вършеха работата чакайики с часове този кортеж...кой дава парите за това ??какъв беше проблема 20 мин преди тръгване да застанат тези хора..все пак в града има един булевард по който да се изтегли премиера....всичко ни е показно както от времето на живков... п.п. не стигали парите за мрежата и оградата ..ми ей за такива показни акции отиват сума ти пари.....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини