Росен Плевнелиев започва консултации с политическите партии (видео)

  • 13 февруари 2014 10:23

  • 1712
  • 3
Росен Плевнелиев започва консултации с политическите партии (видео)
© Булфото

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното започва консултации с политическите партии. Първата му среща с партия "Атака". Депутатите Десислав Чуколов и Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  подчертаха на влизане за срещата, че ще призоват президента да си даде имунитета и да бъде разследван за злоупотреби, предаде репортер на "Novini.bg".

Приоритетите на партиите за 2014 година трябва да бъдат обсъдени в традиционния месец на консултациите, съобщиха от пресцентъра на президентството.

Държавният глава ще води разговори на тема енергетика, образование, земеделие, здравеопазване и европейски избори. Доходите на българите, икономическият растеж в страната, развитието на бизнеса, инфраструктурата и реформите в сектор "Сигурност", ще бъдат други важни въпроси на консултациите.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното отправи критики към проекта за нов Изборен кодекс. „Проектът на Изборен кодекс, изпратен за становище до Венецианската комисия, постави отново на дневен ред някои от най-тежките недостатъци на българската политическа система. За пореден път закон, който по думите на управляващите е изработен по най-публичния и прозрачен начин, с участие на гражданското общество, всъщност съдържа текстове, които никой не може да обясни с какви мотиви и от кого са включени в проекта", обясни Плевнелиев.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1712 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.02.13 | 15:18

2
MUXLIOOOOOOOOOO-PEDAL4EEEEEEEEEE

2014.02.13 | 15:18

3
Тия от атака, не разбраха ли, че по закон никой няма право да се откаже от имунитета си... от имунитет можеш да се откажеш само ако ти бъде поискан...
rosen

2014.02.13 | 15:18

1
Предизборно изведнъж взе да става много активен този Росенчо. Ако Бойко обвинява Орешарски, че работи само в полза на хората от БСП, то Плевньо работи само за ГЕРБ и против управляващите!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини