Росен Плевнелиев започва консултации с политическите партии (видео)

  • 13 февруари 2014 10:23

  • 1712
  • 3
Росен Плевнелиев започва консултации с политическите партии (видео)
© Булфото

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното започва консултации с политическите партии. Първата му среща с партия "Атака". Депутатите Десислав Чуколов и Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  подчертаха на влизане за срещата, че ще призоват президента да си даде имунитета и да бъде разследван за злоупотреби, предаде репортер на "Novini.bg".

Приоритетите на партиите за 2014 година трябва да бъдат обсъдени в традиционния месец на консултациите, съобщиха от пресцентъра на президентството.

Държавният глава ще води разговори на тема енергетика, образование, земеделие, здравеопазване и европейски избори. Доходите на българите, икономическият растеж в страната, развитието на бизнеса, инфраструктурата и реформите в сектор "Сигурност", ще бъдат други важни въпроси на консултациите.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното отправи критики към проекта за нов Изборен кодекс. „Проектът на Изборен кодекс, изпратен за становище до Венецианската комисия, постави отново на дневен ред някои от най-тежките недостатъци на българската политическа система. За пореден път закон, който по думите на управляващите е изработен по най-публичния и прозрачен начин, с участие на гражданското общество, всъщност съдържа текстове, които никой не може да обясни с какви мотиви и от кого са включени в проекта", обясни Плевнелиев.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1712 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.02.13 | 15:18

3
Тия от атака, не разбраха ли, че по закон никой няма право да се откаже от имунитета си... от имунитет можеш да се откажеш само ако ти бъде поискан...

2014.02.13 | 15:18

2
MUXLIOOOOOOOOOO-PEDAL4EEEEEEEEEE
rosen

2014.02.13 | 15:18

1
Предизборно изведнъж взе да става много активен този Росенчо. Ако Бойко обвинява Орешарски, че работи само в полза на хората от БСП, то Плевньо работи само за ГЕРБ и против управляващите!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини