Йовчев: Очаквах депутатите да подкрепят правителството

  • 12 февруари 2014 10:02

  • 860
  • 1
Йовчев: Очаквах депутатите да подкрепят правителството
©

 Очаквах депутатите в пленарна зала да подкрепят правителството.

Това каза в кулоарите на НС министърът на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола, предаде репортер на Novini.bg. По време на дебатите никой не успя да обори фактите, които изнесохме. Аз не мисля, че в една такава ситуация трябва да има победители и победени. Нашата самооценка е, че се справяме по-добре, но не сме доволни от сегашните резултати. Имаме идея как ще се подобрят и ще работим целенасочено в тази посока, каза още Йовчев.

Той за пореден път отрече твърденията, че акцията на полицията срещу битовата престъпност е пиар акция. Това не е показна акция и тя имаше превантивен характер. Хората в селата са наясно за какво е тази полиция там. Жандармерията ще продължи да помага на полицията и няма да седи в казармата, категоричен беше вицепремиерът

 

 

 

 


 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
860 1

Коментари 1

Добави коментар

2014.02.12 | 15:58

1
Йовчев е далеч по-респектиращ, като визия и поведение от Цеко Сифоня. Йовчев е мъжкар, докато Цвъко е тотален женчо. Само Роската Плевела го бие в това отношение, той определено е бил за момиченце.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини