Йордан Цонев: Пивоварната на Мишо Бирата изварила 68 хил. литра нелегален спирт

  • 11 февруари 2014 19:05

  • 3766
  • 36
Йордан Цонев: Пивоварната на Мишо Бирата изварила 68 хил. литра нелегален спирт
©

Председателят на комисията Мишо Бирата – Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на – заяви в предаването Лице в лице, че е решил докато не приключи работа на комисията, да не дава никакви изявления за медиите, но бил предизвикан и променил решението си след като гледал предаване в неделя, с участието на Бойко Борисов и Ваньо Танов.

Щом ще си говоря с Борисов през медиите още по-добре, заяви Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

Той посочи, че работата на комисията е започнала с изискването на всички документи от митниците. Съдът не е връщал лиценза на пивоварната на Мишо Бирата, заяви Цонев, опровергавайки думи на Борисов.

Депутатът посочи, че има няколко безспорно установени неща до този момент от работата на комисията.
При проверките в пивоварната е открита тетрадка с указания и данни. Във въпросната тетрадка имало указания фабриката да работи в събота вечерта с намалено осветление.

Нашата задача е да покажем на хората как е работило това управление, да стане достояние на всички, че по този начин не могат да се осуетяват проверки, че държавата не е охранителна фирма, която можеш да контролираш по телефона, посочи Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

По думите му комисията не се съмнява в автентичността на записа с разговора между Танов и Борисов.

Цонев посочи още, че при първата проверка в пивоварната е намерена колона за варене на спирт. С някои от отпадъчните продукти от бирата се е варяло спирт и никога не са плащали акцизи за варене на спирт, а той е стотина пъти по-висок от този на бирата, заяви председателят на комисията.

В намерената при проверка тетрадка е било записано, че са изварени 68 хиляди литра спирт, допълни Цонев.

Нелегалното производство на спирт е престъпление по наказателния кодекс. Тези протоколи са стигнали до Танов, разясни депутатът.

По думите му за това не е разпитан никой и не е извършена никаква проверка.

Ако ние не установим каква е причината за това бездействие, то прокуратурата със сигурност ще установи, убеден е Цонев.

Той заяви, че щетите от нелегално производство на спирт са огромни. Тепърва започваме работа, това е третото заседание на комисията, предстои да свидетелстват и други длъжности лица. Решени сме да стигнем до истината, такава каквато е тя, заяви категорично Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

Последвайте канала на

Novini.bg
3766 36

Свързани новини

Коментари 36

Добави коментар
...

2014.03.11 | 19:44

36
заради вас човекът получи удар и сега са 400 души от най-бедния регион в страната безработни. По-добре ли е така? Михаил Миков (Мишо Бирата) беше президент на баскетболната асоциация - плащаше заплатите на американци да играят в националния, милееше за баскетбола, и това само от любов към играта. Ясно е, че при всички правителства така сиво е работил, особено при червените !

2014.03.11 | 17:16

35
Едно гласуване през м. май на ВОЛЕН СИДЕРОВ и България стана друга ! Ако не беше гласувал , ТИКВАТА сега щеше да управлява и золумите му , както и на Цветанов щяха да са скрити, Фидоската щеше да си е депутат , Цецка пр-л и т.н. !
БОЗДУГАН

2014.03.11 | 17:16

34
Цецо глупакът пътува към пандиза ! Най-големият ташак е , че ТИКВАТА ПРОСТА си мисли , че ще му се размине ?! Следващият е той ! ЧАО ГЕРБ ! Пак ще черпя в кварталния ресторант ! Йееееее !
милко великов

2014.03.11 | 13:19

33
кой ви храни лайнари от тройната коалиция.

2014.03.11 | 13:19

32
А,ТИ ,ТИ МРЪСНИКО, МРЪСЕН,ТУРСКИ ИБРИКЧИО, КОЛКО ПАРИ И ИМОТИ ОКРАДЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!! ИСТОРИЯТА ДА ТА НАКАЖЕ! ИЗМЕТ, ТУРСКА!!

2014.02.12 | 10:01

22
Какво е турското име на магарето сложено върху снимката отгоре?

2014.03.11 | 13:19

31
ТРЯБВА ДА ИМ СВАЛЯМЕ ГАЩИТЕ ЗА ДА ВИДИМ ДАЛИ СА РЯЗАНИ.ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е НАЙ-ДОЛНОТО В НАШАТА ИСТОРИЯ.ДПС+БСП+АТАКА-ВЪН ОТ РОДИНАТА.

2014.03.11 | 13:19

30
Това е в отговор за премахването на Бисеров от НС а и Борисов каза че Йордан Цонев е следващият който ще последва Бисеров.
РЕФЕРЕНДУМ

2014.03.11 | 13:19

29
ДА ПРЕМАХНЕМ ДПС ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ

2014.03.11 | 13:19

28
този е най-големия мошеник на прехода.От просто кеупие до милионер...Семейството му и роднини са замесени в измами- стотици англичани изгоряха покрай тях и всички са на свобода без дори да са разследвани.Това е БГ прехода
Да беше друг да замълчиш

2014.03.11 | 13:01

27
Гредата в окото малка ли ти е бе странджански изедник?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини