Вучков: Надяваме се на спор с аргументи, а не на замеряне с непроверени числа

  • 10 февруари 2014 14:33

  • 1755
  • 1
Вучков: Надяваме се на спор с аргументи, а не на замеряне с непроверени числа
©

Символичен е този ден - 135 години от откриването на Учредителното Народно събрание. Днешната процедура е израз на едно правомощие по силата на новата конституция от 1991 година. Вотът е сблъсък преди всичко на аргументи, имам оптимизъм, че наистина ще стане спор с аргументи, а не замеряне с непроверени числа и статистика.

Това заяви депутатът от ГЕРБ Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. по време на откриването на дебатите по третия вот на недоверие срещу правителството.

През последните няколко дни станахме свидетели на няколко несполучливи опити едно правомощие по конституция да бъде дискредитирано предварително чрез обидни квалификации, заяви Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г..

Внимателно сме подбрали темата – провал на политика по вътрешна сигурност, припомни депутатът от ГЕРБ.

Той отбеляза, че в пленарна зала се набиват на очи две отсъствие – това на Христо Бисеров и това на Делян Пеевски. По думите му тези две отсъствия всъщност фокусират цялото съдържание на реформата на сектора през миналото лято. Реформата на ДАНС, която се осъществи миналата година олицетвори безпощадно една порочна политика – на задкулисието, заяви Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г..

Най-голямата опасност на реформата от миналата години е, че тази реформа не предполага грижа за публичното благо, а точно обратното – тя застрашава публичното благо.

Непрекъснато трябва да напомняме как се извърши реформата на ДАНС миналото лято – внасянето на закон през депутати, а не през министерски съвет, отсъствието на дебати, заяви представителят на ГЕРБ.

Той отбеляза, че докладът на ЕК е отделил най-много място на реформата на ДАНС от миналото лято. Нашият вот предопредели, че тази сутрин започната битката с битовата престъпност, посочи още депутатът, визирайки стартиралата тази сутрин операция.

Контрабандата набира фрапиращи размери, заяви Вучков и подчерта и несправяне с бежанската вълна.
Тази реформа на ДАНС, и на сектора няма политическа, нито обществена легитимност, защото никой от вас като политическа сила не е вписал тази реформа в политическа програма. Секторът сигурност не бива са да се реформира на парче и непоследователно, както го правите вие, заяви Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. в заключение.

Последвайте канала на

Novini.bg
1755 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
щелсим

2014.02.11 | 07:46

1
Слушал съм г-в Вучков на лекции - блестящ професионалист! Тъжно ми е обаче, че такъв човек се политизира и е в един "мозъчен тръст" с "колоси" като Цв. Цветанов, Ципов и пр. ентусиазирана самоуверена лаишка паплач. Тъжно, по-тъжно, най-тъжно, Вучков в ГЕРБ!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини