Миков призова за конструктивен дебат по вота на недоверие

  • 10 февруари 2014 14:10

  • 1037
  • 0
Миков призова за конструктивен дебат по вота на недоверие
©

Председателят на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно откри дебата по внесения от ГЕРБ вот на недоверие срещу правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 в сектор "Сигурност" с напомняне за 135-годишнината от откриването на Учредителното събрание.

Търновската конституция дава пример на днешните политици. Днешната дата трябва да бъде оценена и като юридическо начало на българската демокрация, заяви той.

Днес обществото все по-вече участва в демократичния процес на вземане на решения. Парламентите все повече общуват с гражданите. Този диалог не отменя отговорността на народните представители за пътя, по който върви държавата, каза парламентарният шеф.

Нека използваме вота на недоверие, за да докажем, че от спора има ефект, когато той води до полезни резултати за бъдещето на държавата, призова Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1037 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини