Нейнски: Несериозно формулирани вотове не застрашават правителството

  • 10 февруари 2014 14:59

  • 1188
  • 2
Нейнски: Несериозно формулирани вотове не застрашават правителството
©

Вотът на недоверие към правителството трябва да бъде за външната, а не за вътрешната сигурност, смятат от партия "Синьо  единство". Най-големият провал на правителството по отношение на външната сигурност на България е подписването на договора за  "Южен поток" с Русия, каза пред журналисти във Велико Търново евродепутатът Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г..

Според нея този договор отваря възможност на Русия да упражнява политически и икономически натиск върху България и  поставя на изпитание европейската сигурност на страната. Тя посочи, че от партия "Синьо единство" са за оставка на правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, но "несериозно формулирани и неподготвени вотове на недоверие не застрашават правителството".

Мотивът с назначението на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за шеф на ДАНС е закъснял с повече от половин година, а битовата престъпност е в постоянен растеж от началото на кризата през 2009 година, отбеляза тя.

Според Нейнски, за корупцията в държавата, вината на ГЕРБ е солидарна с тази на БСП и ДПС.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1188 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.02.10 | 18:53

2
русофобите да духат супата

2014.02.10 | 18:53

1
Лельо Надке, загоря ти тенджерата...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини