Антон Кутев: Вотът на недоверие е вот на недоверие към ГЕРБ

  • 10 февруари 2014 08:36

  • 1450
  • 8
Антон Кутев: Вотът на недоверие е вот на недоверие към ГЕРБ
© Булфото

"Поисканият от ГЕРБ вот на недоверие към правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 е вот на недоверие към тяхната политика", каза Антон Кутев по БНТ.

"В момента партията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г замита следите от своите грешки", допълни депутатът от БСП. Той заяви, че изисква динамизиране на процесите във властта, "за да имаме лице пред ЕС и българските граждани", мотивира се Кутев. Той припомни, че делото срещу Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е малка, но все пак крачка в тази насока.

"БСП е единствената европейска партия", категоричен бе гостът в студиото. "На нас бяха прехвърлени всички вина на прехода. Но ние работим най-добре и заради това сме най-голямата партия. Ние сме ключовият фактор", каза още Кутев.

"Не трябва да се обръща толкова внимание на личните амбиции на Георги Първанов", коментира Кутев създаването на АБВ. Депутатът призна, че бившият президент може да отнеме гласове от БСП, защото това е неговата цел.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1450 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2014.02.10 | 17:55

8
НЯМА ТАКАВА НАГЛА ИЗМЕТ като БСП!! Боклуци мръсни.. и ДПС са ваш продукт и ония с "леката професия' АТАКА!

2014.02.10 | 16:53

1
що бе? аз пък им се радвам колкото повече помия по ГЕРБ хвърлят толкова повече се омазват и излагат хората знаят за кво иде реч - нека са нервни и самоунищожат я виж волен изтрещя тотално

2014.02.10 | 17:55

7
И Кутев пак е прав!!!

2014.02.10 | 17:54

6
За последните 25 години за всичко са виновни ГЕРБ и за куфарчетата на Луканов и за разпродажбата на България от Костов и за връщането и заграбването на имоти и гори от цар Симеон и за „Цанков камък“ на Доган за всичко ГЕРБ е виновен.

2014.02.10 | 17:54

5
Какво не искаха да се промени сегашните управляващи и защо побързаха да свалят ГЕРБ от власт..Ако беше останал Бойко на власт а народа да е на протест на улицата щеше да започне промяната и можеше вече ЕРП -тата да ги няма.Много бързо се забрави как през управлението на ГЕРБ ЕРП-тата плашиха Борисов със съд в Страсбург и постоянно искаха покачване на цените на тока както е по договор и хората бяха подстрекавани че ГЕРБ вдига нарочно цените а когато ГЕРБ поискаха разсекретяване на договорите с ЕРП-тата за да се докаже вината на предишните управляващи те побързаха да го свалят от власт.Сега никой не говори за това дори и Волен който искаше да се изгони ЧЕЗ както това направиха в Албания замалча.Кой командва ЕРП-тата и защо от тогава повече не са предявили претенции.След озорпирането на властта от БСП и ДПС Станишев само веднъш събра ЕРП-тата и от тогава не са гъкнали без негово позволение.Протестите са овладени и смазани от комунистическата върхушка и на всякъде се тръбеше че са организирани от ГЕРБ само и само да ги спрат.Повече протести няма да има или поне не такива каквито се очаква за една демократична държава.Нищо не се промени от управлението на ГЕРБ и сегашното.Плащаме си пак по същите цени и пак сме в мизерията.Даже и СРС-тата пак си ги има но ги крият.Олигарсите и мафията пак спечелиха и техните партии ни управляват.Тези селски номера които разиграват с разни СРС-та, флашки и тефтерчета са за да се отклони вниманието на хората от решаването на важните проблеми а те са че населението живее в мизерия и едва свързва двата края.Колко хора си сложиха край на живота а управляващите ги изкараха ненормални само и само да се оправдаят.В дни на мизерия в НС си вдигат заплатите.Сегашното правителство теглиха милиарди левове и раздават трохи на хората само и само да останат още на власт и да забавят промените в страната.На кого е нужно народа да е беден.На кого е нужно хората да са разделени на цветове, партии и религии.Не гого е нужно да се създаде омразата и безразличието към гласуването.Принудиха всички кадърни хора да напуснат страната.На къде е тръгнала България освен към пълно унищожение!!!

2014.02.10 | 16:54

4
Аз ли подслушвам, аз ли вдигнах битовата престъпност, аз ли не се справям с бежанците, аз ли прибих една журналистка и уволних още 10, аз ли докладвам на партиите диркетно от службите, аз ли снимам протестиращи и ги бия и ползвам данс, гдбоп, за да ги разработвам, аз ли подслушвам смс-ите на хората, аз ли прехвърлих правомощия на данс??

2014.02.10 | 16:54

3
и той самия не знае какво е казал,само като чуят "ГЕРБ" изпадат в паника и говорят несвързано

2014.02.10 | 16:53

2
Кутев е искал да каже "СОВИТЕ НЕ СА ТОВА КОЕТО СА"!!!

Добави коментар

Водещи новини