Камен Костадинов: Реформата в сектор "Сигурност" е в правилната посока

  • 10 февруари 2014 15:55

  • 1350
  • 4
Камен Костадинов: Реформата в сектор "Сигурност" е в правилната посока
©

Очаквах от парламентарната група на ГЕРБ да направи анализ на сектор "Сигурност" и къде са пропуските, защото в партията има много бивши милиционери. Този вот е направен и подписан на коленце с едни некачествени мотиви. Това заяви Камен Костадинов от ДПС по време на обсъжданията в НС на вота на недоверие внесен от ГЕРБ.

Обществото трябваше да бъде освободено от страха. От структура, която правеше зрелищни операции без резултат, структура, която подслушваше масово гражданите, категоричен е той.

За пръв път за вътрешен министър бе избран човек, които не е партиен кадър. Той е професионалист, категоричен е депутатът от ДПС.

По думите му се повишава доверието на обществото в МВР.

Що се отнася до неуспехите с имигрантската вълна - ще си позволя да представя сравнителен плам между последните 4 години и последните 6 месеца. Тя не е разглеждана на КСНС. След обсъждането на проблема не са предприети някакви мерки, а агенцията по бежанците не е водила адекватна политика. Страната ни е напълно неподготвена за бежанската вълна.

Реформата в сектор сигурност е поставена и се извършва в правилната посока, каза още той.

Последвайте канала на

1350 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.02.10 | 21:20

4
DUMUS KAFA

2014.02.10 | 20:20

3
Да, не е партиен , защото обиколи всички партии.

2014.02.10 | 20:17

2
Да не си на мястото на ТИКВАТА ПРОСТА Борисов ! Всеки гойбе където свари , пари плаща за протести ,нищо не става , партията му се цепи, никой не го иска,ВОЛЕ Н го разпъва , Палячото приказва глупости , взеха му печатането , ще загуби изборите , Мишо Бирата го вика !Маматамусейбава !
и кой

2014.02.10 | 20:16

1
и кой ти каза социологическата агенция на червен колю ли

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини