Борисов: След изборите АБВ и БСП ще се съберат

  • 09 февруари 2014 15:38

  • 8598
  • 107
Борисов: След изборите АБВ и БСП ще се съберат
© Булфото

Всеки глас за БСП вече е глас за ДПС - това каза на пресконференция в централата на ГЕРБ председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, предава "Дарик".

„БСП и ДПС са една партия, целувката им на Орлов мост не е случайна. На хората им омръзна от политическо говорене", каза Борисов.

Според Борисов присъствието на лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в вчера на конгреса не е случайно.

"Те показаха, че са една партия и на изборите ще преминем към член 1, който беше премахнат от Конституцията - за една партия, едно правителство. И действително срещата с Янукович на Орешарски може да изиграе решаваща роля", каза още Борисов.

След изборите АБВ и БСП ще се съберат, заяви Борисов и допълни: "Ако нямаше АБВ, разочарованите от Станишев щяха да гласуват за ГЕРБ. Сега ще гласуват за АБВ и нищо от център ляво няма да отида в център дясно".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8598 107

Свързани новини

Коментари 107

Добави коментар
GERB

2014.02.10 | 05:06

35
ТОВА СЕ ЗНАЕ ГН.БОРИСОВ САМО МАЛОУМНИЦИТЕ НЕ ГО РАЗБИРАТ.БСП ЗАГУБИХА ГЛАСОВЕ ОТ ЕЛЕКТОРАТЪТ СИ ЗАТОВА СЪЗДАДОХА АБВ ЗА ДА МОГАТ ДА ИЗЛЪЖАТ ХОРАТА ДА СЪБЕРАТ ПОНЕ НЯКОЙ И ДРУГ ГЛАС.ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ СЪСЗДАДЕ БСП И ДПАС,А ТЕ СЪЗДАДОХА АТАКА И АБВ.НО ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА СПЕЧЕЛЯТ С ВАС СМЕ ГН.БОРИСОВ.ГЕРБ Е ЕДИНСТВЕНАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ.ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ И ПОБЕДА.

2014.02.10 | 05:06

34
Точно така е! С АБВ БСП разиграва номер от типа на "добрия комунист/лошия комунист". Целта - да излъжат собствените си избиратели така, че отново да гласуват за тях. Това е обидно за хората с леви убеждения, които биват мамени от партия, на която са готови да гласуват доверие. Всичко това е милиционерски номер.

2014.02.10 | 05:06

33
Какво не искаха да се промени сегашните управляващи и защо побързаха да свалят ГЕРБ от власт..Ако беше останал Бойко на власт а народа да е на протест на улицата щеше да започне промяната и можеше вече ЕРП -тата да ги няма.Много бързо се забрави как през управлението на ГЕРБ ЕРП-тата плашиха Борисов със съд в Страсбург и постоянно искаха покачване на цените на тока както е по договор и хората бяха подстрекавани че ГЕРБ вдига нарочно цените а когато ГЕРБ поискаха разсекретяване на договорите с ЕРП-тата за да се докаже вината на предишните управляващи те побързаха да го свалят от власт.Сега никой не говори за това дори и Волен който искаше да се изгони ЧЕЗ както това направиха в Албания замалча.Кой командва ЕРП-тата и защо от тогава повече не са предявили претенции.След озорпирането на властта от БСП и ДПС Станишев само веднъш събра ЕРП-тата и от тогава не са гъкнали без негово позволение.Протестите са овладени и смазани от комунистическата върхушка и на всякъде се тръбеше че са организирани от ГЕРБ само и само да ги спрат.Повече протести няма да има или поне не такива каквито се очаква за една демократична държава.Нищо не се промени от управлението на ГЕРБ и сегашното.Плащаме си пак по същите цени и пак сме в мизерията.Даже и СРС-тата пак си ги има но ги крият.Олигарсите и мафията пак спечелиха и техните партии ни управляват.Тези селски номера които разиграват с разни СРС-та, флашки и тефтерчета са за да се отклони вниманието на хората от решаването на важните проблеми а те са че населението живее в мизерия и едва свързва двата края.Колко хора си сложиха край на живота а управляващите ги изкараха ненормални само и само да се оправдаят.В дни на мизерия в НС си вдигат заплатите.Сегашното правителство теглиха милиарди левове и раздават трохи на хората само и само да останат още на власт и да забавят промените в страната.На кого е нужно народа да е беден.На кого е нужно хората да са разделени на цветове, партии и религии.Не гого е нужно да се създаде омразата и безразличието към гласуването.Принудиха всички кадърни хора да напуснат страната.На къде е тръгнала България освен към пълно унищожение!!!

2014.02.10 | 05:05

32
Да не си на мястото на ТИКВАТА ПРОСТА Борисов ! Всеки гойбе където свари , пари плаща за протести ,нищо не става , партията му се цепи, никой не го иска,ВОЛЕН го разпъва , Палячото приказва глупости , взеха му печатането , ще загуби изборите , Мишо Бирата го вика !Маматамусейбава !

2014.02.10 | 05:05

31
ТЕ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ! НАРОДА ПОУМНЯ!

2014.02.10 | 05:05

30
А на миналите защо не гласуваха за ГЕРБ?

2014.02.10 | 01:42

7
НИТО БСП, НИТО АБВ, НИТО ДПС СА ПРИВЛЕКАТЕЛНИ ПАРТИИ ВЕЧЕ. РУСОФОБСКАТА ПОЛИТИКА СА "ДЕСНИТЕ" ОБАЧЕ ИМ ПОМАГА. ГЕРБ ДА СЕ ДИСТАНЦИРА ОТ УРОДЛИВИТЕ РУСОФОБИ И РАСИЗМА ИМ.

2014.02.10 | 12:15

86
ГЕРБ=БКП/неуспели/.Поздрави от АТАКА.
LSSAH

2014.02.10 | 05:05

29
Ее един ден няма без тоя да се появи
belinda

2014.02.10 | 01:42

6
ne mojech ei taka da othvarlich mnenieto na vetche milion 'turci 'az napravo se zabavliavam ot takiva prikazki.rabotia s 'turci ' i sa mnogo totchni nikoga za nichto ne sa me izlaugali.ne sa marzelivi.bulgarite i gacite samo problemi..niama li pone bagarskite '' politici '' pavi da hvarliat poturite

2014.02.10 | 05:05

28
БСП или ГЕРБ няма никаква разлика за българина ! Все в гъза народен ! Видяхме ги как ни осраха ! Пак ли ? ! САМО ВОЛЕН ! САМО АТАКА ! Там е спасението !

2014.02.10 | 05:04

25
За турците от АТАКА не гласуваме!!!
LSSAH

2014.02.10 | 05:05

27
Ее един ден няма без тоя да се появи

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини